Balık tutan iki çocuk boğularak can verdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-19-2010 (18:06)   Son Mesaj: 11-19-2010 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 662  

    11-19-2010

    Balık tutan iki çocuk boğularak can verdi

    Balık tutan iki çocuk boğularak can verdi


    Başakşehir'de, balık tutarken baraja düşen 3 çocuktan 2'si boğularak hayatını kaybetti.

    Arkadaşları gözlerinin önünde boğulan Özgür Baş isimli öğrenci, "Bir arkadaşımı olta ile kurtardık ancak ikisi birbirlerine sarılarak sulara gömüldü." diyerek olayı anlattı.
    Altınşehir Şamlar Barajı'na gelen ilköğretim 8. sınıf öğrencileri Coşkun Yozgat, Fikret Eymür, Emre Aslantaş ve Özgür Baş, balık tutmaya başladı. Bu sırada çocuklardan birinin oltasındaki mantar suya düştü. Mantarı almaya çalışan Coşkun Yozgat bir anda sulara gömüldü. Yozgat'ın sulara gömüldüğünü gören arkadaşları Emre ve Fikret de baraja girerek kurtarmaya çalıştı. Ancak suya giren çocuklar da çırpınmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar oltalarla denize düşen çocuklardan Emre Aslantaş'ı kurtardı. Coşkun Yozgat ve Fikret Eymür ise boğularak hayatını kaybetti.
    Bu arada, olay yerine gelen Yozgat ve Eymür'ün aileleri sinir krizi geçirdi. Fenalık geçiren ailelere ilk müdahale olay yerindeki ambülansta yapıldı.

    Arkadaşları gözlerinin önünde boğulan Özgür Baş, "Coşkun mantarı almak istiyordu, bir anda suya düştü. Diğer arkadaşlarım da onu kurtarmaya çalıştı ancak onlar da boğulmaya başladı. Emre'yi olta ile kurtardık ancak iki arkadaşım birbirlerine sarılarak sulara gömüldü." diyerek olayı anlattı.

    İtfaiye ve sağlık ekiplerinin cesetleri arama çalışması sürüyor.





    Balık tutan iki çocuk boğularak can verdi Yorumları