Meslektaşını şehitr eden polis Bakırköy'e sevk edildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-19-2010 (17:58)   Son Mesaj: 11-19-2010 (17:58)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    11-19-2010

    Meslektaşını şehitr eden polis Bakırköy'e sevk edildi

    Meslektaşını şehitr eden polis Bakırköy'e sevk edildi


    Bursa İnegöl'de ciinnet getirmesi sonucu arkadaşını şehit eden polis psikolojik tedavi için Bakırköy'e sevk edildi..

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir meslektaşını şehit eden, 2 meslektaşını da yaralayan polis Suat Karabağ(30), Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesi için Metris Cezaevi'ne sevk edildi.
    İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Bürosu'nda görevli polis Suat Karabağ, geçtiğimiz hafta cinnet getirmesi sonucu Halil Kazan'ı (35) şehit etmiş, Selahattin Arslan (46) ve Murat Solaklı (31) isimli 2 polisi de yaralamıştı. Kendisini etkisiz hale getirmek isteyen meslektaşlarıyla çatışan Suat Karabağ, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


    Suat Karabağ, konulduğu Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nden Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesi için İstanbul Metris Cezaevi'ne nakledildi.


    Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Çarşı Polis Merkezi'nde görev yaparken geçen Temmuz ayında İnegöl'e tayin edilen Suat Karabağ'ın, geçmişte de psikolojik rahatsızlık geçirdiği iddia edildi.




    Meslektaşını şehitr eden polis Bakırköy'e sevk edildi Yorumları