Muharrem İnce'den CHP'ye BDP tehdidi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-18-2010 (23:54)   Son Mesaj: 11-18-2010 (23:54)    Cevap: 0    Gösterim: 680  

    11-18-2010

    Muharrem İnce'den CHP'ye BDP tehdidi

    Muharrem İnce'den CHP'ye BDP tehdidi


    TVNet'te Metin Mutanoğlu'nun sunduğu Tutanak'ın bu akşamki konuğu Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık oldu. Programda son siyasi gelişmeler masaya yatırıldı.

    Metin Mutanoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Tutanak'ta haftanın güncel ve siyasi olayları tartışıldı.

    Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık'ın konuk olduğu programda Haber7.com'un geldiği seviyeden CHP'deki son durum konuşuldu.

    HABER7.COM NEYİ BAŞARDI?

    Mutanoğlu, Haber7.com'un geldiği seviyede başarısının neye borçlu olduğunu sordu..
    Tanık, 'Öncelikle internete güven getirdik.. Haberlerimizde doğruluğu ve güvenirliliği öne çıkardık. Bir diğeri internete marka getirdik.. İnternette herkes haberi alıp kullanıyordu. Kaynak kullanılmıyordu.. Haber7 ise her habere kaynak yazarak açık ve net olduk.. Hızlı haberciliği okuyucularımıza sunduk.. Bunu da iyi bir ekiple yakaladık' dedi..

    YORUMCULARIMIZ YAZARLARA MALZEME OLUYOR

    Ünal Tanık, Haber7'nin yeni yüzüyle yeni yılın ilk ayında okuyucularının karşısına çıkacağını söyleyerek yorumculara da müjde verdi..

    'Yeni yüzümüzde yorumculara daha çok söz hakkı vereceğiz. Yorumcular form oluşturabilecekler. 100 bine yakın üyemiz günde binlerce yorum yazıyor.. Yorumlarımız birçok yazara da malzeme verecek değerlendirmeler yapabiliyor' diyen Tanık, yazar seçimi konusunda farklı düşünceleri olan isimlere köşe veriyoruz..' dedi..

    OKUYUCULARIMIZ ÇOK HASSAS

    Haber 7 okurlarıyla bir aile gibi olduklarını söyleyen Tanık, 'Haber 7'de hızlı habercilik yaparken bazı kelime ve harf yanlışlıkları oluyor. .. Gördüğümüzde hemen müdahale ediyoruz.. Ancak gözden kaçan haberlerde de okuycularımız hemen bizi uyarıyor ve bunu düzeltiyoruz.. Okuyucularımız bize haber kaynağı da oluyor.. Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde Haber 7 gönüllüsü muhabirlerimiz var. Onlardan da haber kaynağı olarak kullandığımız oluyor' dedi.

    SOLDA BİRLİK ARAYIŞLARI

    CHP'DE YENİ ARAYIŞ

    Mutanoğlu CHP'nin son dönemlerde Kılıçdaroğlu'yla yeni bir eksene kaymasının seçmene yansıyıp-yansımayacağı sorusuna Tanık, 'CHP sol olduğunu ve sosyal demokrat olduğunu söylüyor ancak MHP ile kol kola olduğu politikalar üretti.. Kılıçdaroğlu bu sorunu aşar mı bilemeyiz ama eğer samimi olacaksa bunu yapabilir.. Ancak Kılıçdaroğlu'nun ekibinde karşıtlar var. Kılıçdaroğlu'nun, genel af ve başörtü konusunda yaptığı çıkışları ve ekipten gelen tepkiler sonrası geri adım attığını gördük' dedi.

    MUHARREM İNCE İTTİFAKA KARŞI

    Kılıçdaroğlu'yla aynı çizgide olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yle telefonda program öncesi konuştuğunu söyleyen Ünal Tanık, olası bir BDP ittifakı için İnce'nin kesin konuştuğunu ve, 'Böyle bir ittifak çalışması CHP'de yok.. Eğer olursa da partideki tüm görevlerimden isitfa ederim' dediğini ifade etti.




    Muharrem İnce'den CHP'ye BDP tehdidi Yorumları