Call of Duty: Black Ops inceleme   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-18-2010 (22:41)   Son Mesaj: 11-18-2010 (22:41)    Cevap: 0    Gösterim: 845  

    11-18-2010

    Call of Duty: Black Ops inceleme

    Call of Duty: Black Ops inceleme
    Bir oyun efsanesi olan Call of Duty serisiinin son halkası Black Ops geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Peki yeni oyun Modern Warfare gibi ses getiren özelliklere sahip mi? İşte cevabı...

    Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından piyasaya sürülen Call Of Duty: Black Ops, 9 Kasım 2010'da Nintendo Wii, PC, Xbox 360 ve Sony PS3 platformları için satışa sunuldu.
    PC sürümünü incelediğimiz Call of Duty serisinin yedinci halkası olan yapım, Call of Duty: World at War'ın devamı olma niteliğini de taşıyor.

    Peki mucizevi satış rakamlarına rağmen, öncülerine "kalite" açısından denk mi?

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net yaptığı incelemeyle bu sorunun cevabını verdi.


    İncelemeye Ulaşmak İçin Tıklayınız

    İnsan bazen başta söylemesi gereken şeyi, sonda söyleyebiliyor. Bizimki de o hesap. Diğer unsurlara o kadar daldık ki, konudan bahsetmeyi unutttuk. 25 Şubat 1968'de, esas oğlan Alex Mason sorgu sandalyesinde oturmaktadır. Bunun nedeni de, dostları ile birlikte Küba yöneticisi Fidel Castro'ya, 1961 yılında yaptıkları saldırıdır. Suikast girişimi "görünüşte" başarılı olmuştur.

    Call of Duty: Black Ops inceleme


    Görünüşte diyoruz çünkü Castro halen sapasağlamdır. Öldürülen kişi basit bir düblördür. Castro'nun aklında Rus hükümeti ile işbirliği yapmak vardır ve Mason'u "paketleyip", Rus generali Nikita Dragovich'e hediye eder. İki yıllık esaret sırasında Mason, eski Kızıl Ordu üyelerinden Victor Reznov ile arkadaşlık kurar ve uluslararası bir taktik savaşı başlar.

    :: Sizce Modern Warfare 2 mi, yoksa Black Ops mu daha kaliteli bir yapım?

    SDN - ShiftDelete.Net




    Call of Duty: Black Ops inceleme Yorumları