Mercedes'inde tavuk besliyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-18-2010 (22:04)   Son Mesaj: 11-18-2010 (22:04)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    11-18-2010

    Mercedes'inde tavuk besliyor

    Mercedes'inde tavuk besliyor


    Rize'de satın aldığı 75 model Mercedes marka otomobilin devrini eski sahibinden alamayan vatandaş, otomobili trafiğe çıkaramayınca kümes olarak kullanıyor.

    Merkeze bağlı Pehlivantaşı Mahallesi'nde yaşayan 73 yaşındaki Fikriye Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, torununun yaklaşık 7 yıl önce Mercedes marka bir otomobil satın aldığını belirterek, ''Otomobilin eski sahibi ölünce torunum aracın devrini alamadı. Böylece otomobil ile trafiğe çıkamadı. Otomobil yıllarca kapı önünde bekleyince kullanılamayacak hale geldi. Biz de 5 senedir kümes olarak kullanmaya karar verdik.'' dedi.
    Yılmaz, otomobilde daha önceki yıllarda keçi beslediğini, son iki yıldır tavuk ve ördek beslediğini ifade ederek, ''Dışarıda beslendikten sonra yuvalarına dönüyorlar. Otomobile alıştılar. Otomobilde bir ördek, 3 tavuk ve bir horoz besliyorum. Zaman zaman sahipsiz köpekler zarar vermeye kalkıyor. Daha önceden arabada keçi besliyordum ama zamanla keçiler büyüyerek arabaya sığmaz hale gelmişti. Artık kümes hayvanı besliyorum.'' diye konuştu.





    Mercedes'inde tavuk besliyor Yorumları