Polis kapı kapı dolaşıp et dağıttı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-18-2010 (05:01)   Son Mesaj: 11-18-2010 (05:01)    Cevap: 0    Gösterim: 527  

    11-18-2010

    Polis kapı kapı dolaşıp et dağıttı

    Polis kapı kapı dolaşıp et dağıttı


    Nusaybin'de polis ekipleri kapı kapı dolaşarak et dağıttı.

    Vatandaşlarla sıcak diyalog kuran ekipler arasında bulunan İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Kara, kendisine Kürtçe teşekkür eden vatandaşlara Kürtçe cevap verdi.

    İlçede görev yapan polis memurları, iş adamlarıyla birlikte kestikleri kurban etlerini vatandaşlarla paylaştı. Abdullah Kara, Kurban Bayramını birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeye yönelik bir etkinlik yaptıklarını bildirdi. Ekipler, daha önce belirlenen ailelere ziyarette bulundu. Kara ve şube amirlerinin de katıldığı et dağıtımında evler ziyaret edildi. Ailelerin bayramını kutlaya ekipler, yanlarında getirdikleri kurban etlerini ailelere hediye etti.
    Yardıma muhtaç aileleri bayram öncesi tespit ettiklerini belirten Emniyet Müdürü Kara, "Kurban etlerini Nusaybin'de belirlediğimiz yardıma muhtaç ailelere ulaştırıyoruz. Ailelerle kaynaşmayı sağlamak, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram gerçirmek amacına yönelik böyle bir etkinlik düşündük. Kestiğimiz kurban etlerini 150'den fazla aileye ulaştırmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

    Kendisine bayram eti verilen vatandaş Emine Kaya, polislere teşekkür etti. Kaya; "Hepinize teşekkür ediyorum. Sağolun var olun Allah hepinizi kurtarsın, Allah hepinizle beraber olsun" diye dua etti.





    Polis kapı kapı dolaşıp et dağıttı Yorumları