Koca kamyonu farkemedi!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-17-2010 (19:08)   Son Mesaj: 11-17-2010 (19:08)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    11-17-2010

    Koca kamyonu farkemedi!

    Koca kamyonu farkemedi!


    Dağıtım iznine geldiği doğum yeri Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde motosiklet gezintisi yapan Mustafa Güneyli'nin bir kamyonetle kafa kafaya çarpışması akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasından anbean görüntülendi.

    Acemi birliği Erzincan'dan usta birliği Şırnak'a gitmeden önce memleketi Ordu'nun Çatalpınar ilçesine dağıtım iznine gelen Mustafa Güneyli (21), burada motosiklet gezintisine çıktı.

    Güneyli, Fatsa istikametine gittiği sırada karşı yönden gelen Ahmet Bakar'ın kullandığı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Güneyli için kamyonet sürücüsü ve olay yeri yanındaki iş yeri çalışanları seferber oldu.

    Talihsiz kaza ve kaza sonrası tüm yaşananlar olay yeri yanındaki Eriş Petrol'ün güvenlik kamerasından saniye saniye görüntülendi. Mustafa Güneyli daha sonra kaza yerine çağrılan 112 Acil Yardım ambulansı ile önce Fatsa Devlet Hastanesi'ne buradan da OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.




    Koca kamyonu farkemedi! Yorumları