Aynı çatı altında iki ayrı dram   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-16-2010 (18:04)   Son Mesaj: 11-16-2010 (18:04)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    11-16-2010

    Aynı çatı altında iki ayrı dram

    Aynı çatı altında iki ayrı dram


    AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde hastalığı nedeniyle ayak parmakları kesilen baba ile kalbinde 8 delik bulunan kızının tedavisine tam teşekküllü bir hastanede başlanacağını bildirdi.

    Daniş, ilçeye bağlı Kızıldam köyünde yaşayan aileye bayram ziyaretinde bulundu. Baba Ramazan Öçalan (45) ve kızı Burcu'nun (15) bayramlarını kutlayan Daniş, baba ile kızından sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı.
    Daniş, ziyaretin ardından gazetecilere, baba ile kızın yaşadığı dramın haberini televizyondan izlediğini,haberi yapan Anadolu Ajansı çalışanlarına teşekkür etti.

    Yaşanan olaya çok üzüldüğünü ifade eden Daniş, ''Az önce Sayın Sağlık Bakanımızı aradım, kendileri de haberi izlemiş. Bayramın ardından, dosyalar incelendikten sonra tam teşekküllü, imkanların en iyi olduğu bir hastanede baba ile kızının tedavisine başlanacak'' dedi.

    AA




    Aynı çatı altında iki ayrı dram Yorumları