Çorum'da bayram günü silaha sarıldılar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-16-2010 (17:06)   Son Mesaj: 11-16-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    11-16-2010

    Çorum'da bayram günü silaha sarıldılar

    Çorum'da bayram günü silaha sarıldılar


    Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Yeniceköy'de bayram namazından sonra aralarında husumet bulunan kişiler çatıştı. Olayda 4 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Osmancık'ta da iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

    A muhabirinin edindiği bilgiye göre, bayram namazı kılındıktan sonra cami çıkışında köylüler bayramlaşırken Ali K. (42) daha önce aralarında husumet bulunan kişilerle tartıştı.
    Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali K. üzerinde taşıdığı silahla ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Yüksel Açıkgöz (34), Ahmet Başyiğit (33), Barış Kocatürk (33) ve Sadık Kocatürk (30) çeşitli yerlerinden yaralandı.

    İskilip Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sadık Kocatürk ameliyata alındı.

    Ali K. jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    -ÇORUM'DA SİLAHLI KAVGA: 6 YARALI

    Çorum'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, Osmancık'ın Öbektaşı köyünde yaşayan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Akkoca ve Yazıcı aileleri, köy meydanında tartışmaya başladı.

    Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu açılan ateş sırasında Kemal Yazıcı (74), İsmail, Dursun, Alaaddin, Ömer ve Mehmet Akkoca yaralandı.

    Yaralılar ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

    Jandarma ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerinde yapılan incelemede 4 adet boş kovan ve 1 adet mermi mermi ele geçirildi. Soruşturma sürdürülüyor.




    Çorum'da bayram günü silaha sarıldılar Yorumları