Kılıçdaroğlu, Taksici Reşo'nun çayını içecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-16-2010 (16:38)   Son Mesaj: 11-16-2010 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 415  

    11-16-2010

    Kılıçdaroğlu, Taksici Reşo'nun çayını içecek

    Kılıçdaroğlu, Taksici Reşo'nun çayını içecek


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce çayını içtiği Diyarbakır Havaalanı'ndaki taksi durağını ziyaret edeceği bildirildi.

    CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Değer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun 20-21 Kasım tarihleri arasında Diyarbakır ve Şanlıurfa'yı ziyaret edeceğini söyledi.
    Kılıçdaroğlu'nun 20 Kasımda Diyarbakır'a geleceğini ifade eden Değer, şöyle konuştu:

    ''Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Havaalanı'nda taksi durağını ziyaret edecek, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, daha önceki gelişinde taksi durağında taksici Reşo'nun çayını içmişti. Bu gelişinde de tekrar ziyaret ederek, Reşo'nun çayını içecek. Kılıçdaroğlu, il binasında düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak. Kahvehanelerde de vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşacak.

    Daha sonra karayoluyla geçeceği Şanlıurfa'nın Siverek ve Hilvan ilçelerinde halkla bayramlaşacak. Şanlıurfa'da da Halil İbrahim Türbesi'ni ziyaret edecek, İzolların düğününe katılacak.''




    Kılıçdaroğlu, Taksici Reşo'nun çayını içecek Yorumları