Kullanıcılarını sosyalliğe teşvik eden uygulama   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-16-2010 (13:41)   Son Mesaj: 11-16-2010 (13:41)    Cevap: 0    Gösterim: 700  

    11-16-2010

    Kullanıcılarını sosyalliğe teşvik eden uygulama

    Kullanıcılarını sosyalliğe teşvik eden uygulama
    Son zamanların en popüler sosyal ağ uygulamalarından biri de Foursquare. Gezdim, gördüm, paylaştım mantığı güden bu uygulamayı adım adım öğreneceksiniz.

    Facebook ile başlayan sosyal ağ çılgınlığı gücüne güç katarak devam ediyor. Son 5 yıl içerisinde hayatımıza giren ve internetin değişilmez bir parçası olan sosyal ağlar insanların karakterlerini yansıtmaya başladı.

    Tıpkı evlerini dekor eder gibi internet kullanıcıları sosyal ağ profillerini büyük bir özenle düzenliyor. Yazılan herşey paylaşılan her video ve gruplar büyük önem taşıyor.


    Kullanıcılarını sosyalliğe teşvik eden uygulama

    Programı indirmek ve kullanımını görmek için tıklayınız

    Ben Neredeyim Tahmin Et?

    Öte yandan bu kadar fazla internet üzerinden paylaşım yapmak sizin asosyal görünmenizi de sağlayabilir. Geçtiğimiz aylarda yaygınlaşamaya başlayan bir çılgınlık bu tarz sitelerin isminde bulunan sosyal kavramını daha da belirginleştiriyor.

    Foursquare adlı platform ve uygulama gez, gör, paylaş mantığını yürütüyor. Facebook'un Places adlı hizmetiyle cevap verdiği uygulama buna rağmen popülerliğini kaybetmedi.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, yeni mekanlar öğlenmenizi sağlayan ve sizi şehirde gezmeye teşvik eden bu programın nasıl kullanılacağını adım adım tanıttı.

    ::Foursquare'i hiç kullandınız mı? Bu şekilde sosyalliğe teşvik eden bir platformu destekliyor musunuz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Kullanıcılarını sosyalliğe teşvik eden uygulama Yorumları