Hırsızlık zanlısı kalçasından vuruldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-16-2010 (13:07)   Son Mesaj: 11-16-2010 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 549  

    11-16-2010

    Hırsızlık zanlısı kalçasından vuruldu

    Hırsızlık zanlısı kalçasından vuruldu


    Şanlıurfa'da bakkal dükkanına giren hırsızlık zanlılarından biri, av tüfeğiyle havaya açılan ateş sonucu kalçasından yaralanarak, diğeri de girdiği iş yerinde yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, Sancaktar Mahallesi'nde bulunan bir bakkal dükkanına gece levye yardımıyla kilitleri kırarak girmeye çalıştığı belirtilen Hasan K. (16) ve Halil K. (14), çıkan gürültüler üzerine uyanan vatandaşlarca fark edildi.
    Durumu polise haber veren vatandaşlar, zanlıları yakalamak için de girişimde bulundu. Bu esnada vatandaşların seslerini duyan hırsızlardan Hasan K. girdiği dükkanın kepengini çekerek içerde saklanmaya çalışırken, olay yerinden kaçan Halil K. ise bir vatandaşın av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu kalçasından yaralanarak yakalandı. Olay yerine gelen polis ekipleri yaralanan zanlıyı tedavisinin yapılması için ambulansla hastaneye gönderdi, bakkal dükkanında saklanan Hasan K'yı da gözaltına aldı.

    Hafif yaralanan zanlı hastanedeki tedavisinin ardından diğer arkadaşı ile yaralanmasına neden olan ve adı öğrenilemeyen mahalleliyle birlikte işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

    Söz konusu 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




    Hırsızlık zanlısı kalçasından vuruldu Yorumları