CANLI İZLE CHP'deki son durum ne?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-15-2010 (22:37)   Son Mesaj: 11-15-2010 (22:37)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    11-15-2010

    CANLI İZLE CHP'deki son durum ne?

    CANLI İZLE CHP'deki son durum ne?


    Ünal Tanık ve Hasan Öztürk'ün sunduğu 'Asılnda Ne Oldu?'da CHP'deki son durum masaya yatırılıyor.. Programa SONAR Araştırma'nın sahibi Hakkı Bayurakçı ve CHP PM üyesi Korkmaz Karaca katılıyor.



    Ülkte TV'de Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sunduğu Aslında Ne Oldu? programında CHP'deki son durum masaya yatırılıyor..
    Programa CHP Parti Meclisi Üyesi Korkmaz Karaca ve SONAR Araştırma Genel Müdürü Hakan Bayrakçı konuk olarak katılıyor..

    SONAR REFERANDUMDA NASIL YANILDI?

    Ünal Tanık'ın SONAR'ın referandum anketinde sonuçları tutturamaması konusundaki sorusuna Hakan Bayrakçı, 'Daha önceki anketlerimizde illerdeki mahalleleri ben seçerdim.. Bu seçimde öyle olmadı.. Ancak her zaman sonuçları doğru tutturma diye bir kural yok.' dedi..

    CHP'DE YAKIN TARİHTE KURULTAY VAR MI?

    Yakın sürede tüzük kurultayı yapacak olan CHP'de PM üyesi Korkmaz Karaca, medyanın CHP söz konusu olunca her türlü konuyu yazdığını söyledi.. Karaca, 'Türkiye'nin bizden beklediği bir kurultay değil 7 ay içinde AKP'nin karşısına güçlü bir CHP çıkarmaktır.. 3 Aralık'ta bir tüzük kurultayı yapılmasını planlıyoruz'..

    HÜKMÜET BAYKAL'A KOMPLOYU NEDEN ÇÖZMÜYOR..

    Korkmaz Karaca, Ünal Tanık ve Hasan Öztürk'ü de kastederek 'Neden bu medya hükümete Baykal'ın kaset komplosu olayını neden çözmüyor? Neden bunu hükümete sormuyorsunuz' dedi..

    Ünal Tanık ise 'Sayın Baykal'ın özel sohbetlerinde bu komployu kimlerin kurduğunun adresini veriyor' sözleri için de Karaca, 'Öyle birşey yok' dedi..

    Hasan Öztürk, 'CHP'de geçen haftalarda yaşanan süreçte, İstanbul teşkilatında Berhan Şimşek ilk anda ortada yokken kozlar Kılıçdaroğlu'nun eline geçmeye başlayınca Berhan Şimşek'in kozu düştü' iddiasına da Karaca onun İstanbul il başkanı olduğu ve görevini yaptığını söyledi.

    AYRINTILAR GELECEK..




    CANLI İZLE CHP'deki son durum ne? Yorumları