Gökçek'ten CHP ve MHP'ye 2011 seçim tahmini   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-15-2010 (21:38)   Son Mesaj: 11-15-2010 (21:38)    Cevap: 0    Gösterim: 571  

    11-15-2010

    Gökçek'ten CHP ve MHP'ye 2011 seçim tahmini

    Gökçek'ten CHP ve MHP'ye 2011 seçim tahmini


    İddialı çıkışlarıyla bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önümüzdeki yıla ilişkin hem CHP, hem de MHP tahmini yaptı. Gökçek tahminini uzaklarda yaptı.

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugüne kadar seçimler konusunda çok farklı isimlerle iddiaya girdi. En son, 12 Eylül'de yapılan Anayasa referandumu konusunda A&G Araştırma Şirketi'nin sahibi Adil Gür ile iddiaya girdi.
    Adil Gür ile "Ankara'dan Evet oyu çıkacak" iddiası üzerine giren Melih Gökçek, bu kez gazetecilerle Çin'in Şangay kentinde konuştu. Gazetecilerle bahse girmeyen Gökçek, CHP konusunda iddialı konuştu ve "6-8 ay içinde CHP"de yeni bir kongre yapılacak" dedi.

    Gökçek, "Ankara Günleri" kapsamında bulunduğu Çin"in Şanghay kentindeki Jin Jiang Tower Otel"de gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında, CHP"de bir süre önce yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Gökçek, CHP konusundaki tahminlerinin hep doğru çıktığını söyledi.

    CHP"nin 6-8 ay içinde yeni bir kongreye gideceği öngörüsünde bulunan Gökçek, bu kongreyi Kemal Kılıçdaroğlu"nun kaybedeceğini öne sürdü.

    2011'de yapılacak genel seçimlerle ilgili öngörülerde de bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimlerde AK Parti"nin yüzde 50 civarında oy alacağını tahmin ettiğini söyledi.

    Gökçek, muhtemelen iki partili bir Meclis'in oluşacağını CHP"nin yüzde 23-25 arasında bir oy toplayabileceğini, MHP"nin ise barajın altında kalacağını tahmin ettiğini söyledi.

    YerelPosta




    Gökçek'ten CHP ve MHP'ye 2011 seçim tahmini Yorumları