'CHP'nin yeni genel başkanı Gürsel Tekin'dir'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-15-2010 (15:37)   Son Mesaj: 11-15-2010 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 469  

    11-15-2010

    'CHP'nin yeni genel başkanı Gürsel Tekin'dir'

    'CHP'nin yeni genel başkanı Gürsel Tekin'dir'


    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çin'in Şanghay kentinde CHP ile ilgili iddilarına bir yenisini getirdi. Gökçek, Gürsel Tekin'in CHP'nin başına geçeceğini iddia etti. İşte Gökçek'in iddiaları:

    Önceki açıklamalarında, kendisi için "Ben CHP uzmanıyım" diyen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Sekreteri Önder Sav arasında bir süre önce yaşanan gerilimin ardından CHP hakkındaki tahminlerinin doğru çıktığını ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'ye kilometrelerce uzaklıkta bulunduğu Çin'in Şanghay kentinde yine CHP ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu.
    Gökçek, 6-8 ay içinde yeni bir kongrenin yapılarak Kılıçdaroğlu'na "güle güle" denileceğini ileri
    sürdü. Gökçek, "CHP'nin yeni genel başkanı Gürsel Tekin'dir, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

    "Ankara Kültür Günleri" etkinlikleri için Çin'in Şanghay kentinde bulunan Gökçek, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında, gazetecilere imalı biçimde, "Biliyor musunuz CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Brüksel'e gitmeye çalışırken yanlış uçağa binmiş. Brüksel'de de elektrikler kesilince yürüyen merdivende 10 dakika beklemiş" diyen Gökçek, şunları kaydetti:

    "Referandum öncesinde ne söyledim hatırlıyor musunuz? 'Seçimlere kalmaz CHP'de ya Önder Sav, Gürsel Tekin'i yer ya da Gürsel Tekin, ayağı yer tutar da, genel başkan yardımcısı olursa Sav'ı bitirir' demiştim.

    Başkan yardımcısı oldu, Sav'ın Tekin'e bir ay gücü yetmedi. Yoksa Sav'ı gönderen Kılıçdaroğlu değil, onun gücü buna yetmez. Sav'ı gönderen Tekin'dir. Kurda kuzu emanet edilir mi? Ama edildi.

    Burda kuzu Kılıçdaroğlu oluyor. Kurt da, teşkilat başkanı oldu. Seçimlerin ardından 6-8 ay içinde yeni bir kongrenin yapılmaması ve Kılıçdaroğlu'na 'güle güle' denilmemesi mümkün değil. CHP'nin yeni genel başkanı Gürsel Tekin'dir, hayırlı uğurlu olsun.

    "ERGENEKONCULARIN GÖNLÜNDE SÜHEYL BATUM YATIYOR"

    Gökçek açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Tabii Ergenekoncular, Süheyl Batum için uğraşacak. Onların gönlünde yatan CHP lideri Süheyl Batum. Benim bildiğim Tekin, Batum'u da sirküle eder.

    Zaten teşkilat başkan olup da buraları ele geçirmemek mümkün değil. Şu anda CHP'nin içindeki en kıvrak zekaya sahip kişi Tekin. Kılıçdaroğlu'nun Tekin'e gücünün yetme ihtimali sıfır.

    Bugüne kadar CHP'nin içinde biz ne dediysek o oldu, bundan sonra da o olur. CHP içinde çok arkadaşım var. Baykal, gücünün yetmeyeceğini anladı.

    Baykal'ın orada bir çıkış yapma ihtimalini düşündüm. Fakat gördüm ki artık o da gücünün yetmeyeceğini anlamış, sadece önümüzdeki dönem milletvekilliğini düşünüyor.

    Baykal'ın yanında tekrar milletvekili yapacağı arkadaşlarının sayısı 2'yi, 3'ü geçmez. 100 CHP milletvekilinin 80'i önümüzdeki dönem sivil hayata başlayacak.

    Hayırlı uğurlu olsun. Tekin, uyanıktır, kendisine rakip olacakları vekil yapmaz. Baykal'ın kasedinin, CHP'den birisi tarafından sızdırıldığı yönündeki kişisel kanaatim yüzde 100. "

    "MHP BARAJ ALTINDA KALACAK

    Gökçek, önümüzdeki seçimlerde AK Parti'nin 3 aşağı 3 yukarı yüzde 50 civarında oy alarak yeniden iktidar olacağını öne sürdü. Gökçek, "CHP, yüzde 23-25 arası bir yere oturacak.

    MHP ise yüzde 51 baraj altında kalacak. İki partili bir parlamento düşünüyorum. Kendisini AK Parti'ye yakın hissetmeyenler CHP'de toplanacak. Oradan götürüyor CHP" diye konuştu.

    Gökçek, ayrıca geçtiğimiz yerel seçimlerde Adil Gür ile gömleğine iddiaya girdiklerini hatırlatarak, "Adil Gür, 'Melihciğim gömleğini getireceğim' dedi, hala getirecek" dedi.





    'CHP'nin yeni genel başkanı Gürsel Tekin'dir' Yorumları