Ekonomideki rahatlama alışverişlere de yansıdı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-15-2010 (14:19)   Son Mesaj: 11-15-2010 (14:19)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    11-15-2010

    Ekonomideki rahatlama alışverişlere de yansıdı

    Ekonomideki rahatlama alışverişlere de yansıdı


    Ekonomide yaşanan rahatlamanın çarşı pazarda alışverişlere yansıdığı, vatandaşların alışveriş yaparken geçen bayrama göre daha keyifli olduğu belirtildi.

    Malatya'da Kurban Bayramı arefesinde vatandaşların büyük bölümü çarşı ve pazarlarda alışveriş yapmaya devam ediyor.
    Bu bayram kurban da alan vatandaşlar, buna rağmen bayramlık kıyafetlerini de gönüllerince aldı.

    Çarşı esnafından Mehmet Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayramlık kıyafet satışlarının oldukça iyi olduğunu, vatandaşın da alışveriş yaparken oldukça rahat davrandığını söyledi.

    Kurban bayramı olmasına karşılık satışların geçen bayramdan daha iyi olmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Gürbüz, ''Vatandaşımızın ekonomik durumu gayet iyi. Bu durumun da ekonomideki iyi uygulamalardan kaynaklandığına kanaat getirdik'' dedi.

    Esnaflardan Hanifi Bal da, satışlarının gayet iyi olduğunu kaydetti. Bal, belediyenin bayram için işportacılara çarşıyı serbest bırakmasının bu bayram için yakındıkları tek konu olduğunu belirtti.

    Çocuk kıyafetleri satan Mehmet Akköse ise, bu bayram satışlarının geçen bayramdan iyi olmadığını anlattı.

    Akköse, ''Bu bayram ailelerin büyük bölümü çocukları için büyük alışveriş merkezlerinden ve marka satan dükkanlardan alışveriş yapıyor. Bizim de bu durumda onlarla rekabet etme şansınız azalıyor'' dedi.




    Ekonomideki rahatlama alışverişlere de yansıdı Yorumları