Call of Duty'de oyun içinde oyun var   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-15-2010 (11:42)   Son Mesaj: 11-15-2010 (11:42)    Cevap: 0    Gösterim: 1000  

    11-15-2010

    Call of Duty'de oyun içinde oyun var

    Call of Duty'de oyun içinde oyun var
    Call of Duty serisinin son oyunu Black Ops geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı. Şimdiden rekor kıran yapımda gizli oyunların olduğunu biliyor muydunuz?

    Oyun dünyasında büyük bir efsane haline gelen Call of Duty serisi, Black Ops adlı son yapımıyla kısa süre önce satışa sunuldu. Şimdiden rekor kırmaya başlayan oyun hakkında iyi olduğu kadar kötü eleştiriler de bulunuyor. (CoD Rekorları Alt Üst Etti)

    Oyun İçinde Oyun

    Bazı bilgisayarlarda ciddi performans sorunu yaşandığı için yapımcı Treyarch önümüzdeki günlerde bir yama çıkartacak. Tüm bu olumsuzluklara gündeme gelen yapımda aslında gizli oyunlar ve dosyalar olduğunu biliyor muydunuz?

    Oyunun seneryosundaki gizemlere ulaşmak için, ana menüde işkence gördüğünüz koltuktan kalkıp bilgisayar gitmeniz gerekiyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Call of Duty: Black Ops'un gizemlerini çözmek için gerekli yolları gösterdi.


    Call of Duty'de oyun içinde oyun var

    Oyunun İçinde Bulunan Gizli Bilgilere Ulaşmak İçin Tıklayın


    Koltuktan Nasıl Kalkılır?

    Black Ops'un gizemlerini çözmek için tembelliği bırakıp işkence gördüğünüz koltuktan kalkmanız lazım. Ana menüdeyken aslında kafanızı farklı noktalara çevirebiliyorsunuz. Fareyle ya da joypad yardımıyla kamerayı bacaklarınızı görecek hale getirin.



    Call of Duty'de oyun içinde oyun var



    Daha sonra sağ ve sol tuşlarına hızlıca birkaç kez basın. Bundan sonra PC'de hızlıca space'e PS3'de ise üçgen tuşuna basmaya devam edin. Bir süre sonra, karakteriniz bağlarından kurtulacak.

    Ayaktayken odada istediğiniz gibi dolaşabilirsiniz. İşkence odasındaki bilgisayarı bulun orada gerçekten bir dos sistemi olduğunu göreceksiniz.

    :: Call of Duty: Black Ops'u beğendiniz mi? Oyundaki gizemleri çözecek misiniz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Call of Duty'de oyun içinde oyun var Yorumları