CHP'li Nur Serter'in evine haciz geldi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-14-2010 (04:40)   Son Mesaj: 11-14-2010 (04:40)    Cevap: 0    Gösterim: 549  

    11-14-2010

    CHP'li Nur Serter'in evine haciz geldi

    CHP'li Nur Serter'in evine haciz geldi


    CHP'li vekil Nur Serter'in eşi Hilmi Serter'in imzaladığı senet karşılıksız çıktı. Borç para bir türlü ödenmeyince ünlü çiftin evindeki tüm eşyalar, haciz yoluyla alındı.

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Nur Serter'in Kadıköy Erenköy'deki evine haciz geldi. İddiaya göre, Serter'in eşi Hilmi Serter, birlikte iş yaptığı Suat Yüksel'e, 11 Mayıs 2009'da 36 bin TL'lik bir senet verdi. Suat Yüksel ise senedi ortağı Mehmet Demirel'e ciro etti. Hilmi Serter'in imzasını taşıyan ve ödeme tarihi 29 Mayıs 2009 olan senet, gününde ödenmedi. Alacaklı Mehmet Demirel, durumu Nur Serter'e iletti.
    2 PAHALI TABLO VARDI!
    Senedin kopyasını faksla isteyip inceleyen Nur Serter, "Kocam borcunu ödeyecek, ödemezse ben öderim" sözü verdi. Ancak senet ödenmedi! Bunun üzerine Mehmet Demirel, yasal işlem başlattı. Alacağını icra yoluyla tahsil etmek üzere mahkemeye başvuran Demirel, davayı kazandı. Kadıköy 8. İcra Müdürlüğü'nün yazılı emriyle, Serter çiftinin Erenköy'deki evine icra geldi. Önce evdeki tüm eşyalar ve 2 adet tablo, apartman görevlisine teslim edildi.

    'TEHDİT EDİLİYORUM'
    Bir süre daha Serter çiftinin borcunu ödemesini bekleyen Demirel, parasını alamayınca kapıya dayandı. Çilingirle açılan evde, kapıcıya teslim edilen eşyaların bulunduğu görüldü. Tüm eşyalara haciz konulurken 2 tablonun da aralarında bulunduğu bazı eşyaların evden götürüldüğü belirlendi. Mehmet Demirel ise "Tehdit ediliyorum ama kimseden korkmuyorum" dedi.




    CHP'li Nur Serter'in evine haciz geldi Yorumları