Zaman gazetesi adına dolandırıcılık   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-14-2010 (03:19)   Son Mesaj: 11-14-2010 (03:19)    Cevap: 0    Gösterim: 557  

    11-14-2010

    Zaman gazetesi adına dolandırıcılık

    Zaman gazetesi adına dolandırıcılık


    Dolandırıcılar, vatandaşı ağına düşürmek için her yolu deniyor.

    İstanbul'da 'İlkson San. Tic. Ltd. Şti.' adını kullanan dolandırıcılar, İstanbul, Malatya ve Samsun'daki Zaman abonelerini arayarak, "Uzun süreli aboneliğinizden dolayı sizi kutluyoruz, size saat hediye ediyoruz." diyerek bir liralık Çin malı saatleri göndererek 20 TL kargo ücreti talep ediyor.

    Kendilerine gelen bir telefon üzerine kargo ile paket geldiğini söyleyen Zaman abonesi İ.Z., "Kargo ücreti yüksek olmasına rağmen gazetemin hediyesi diye reddedemedim, ödemek zorunda kaldım. Daha sonra dağıtım temsilciliğini aradığımda Zaman'ın böyle bir uygulaması olmadığı cevabını alınca dolandırıldığımı anladım." dedi. Saatleri gönderen firma, böyle bir uygulamaları olduğunu ancak Zaman aboneleriyle ilgisinin bulunmadığını öne sürdü. Gazetenin dağıtım temsilcileri de böyle bir uygulamaları olmadığını belirterek abonelerinin bu şekilde gönderilen hediyelere karşı dikkatli olmasını istedi.

    Zaman




    Zaman gazetesi adına dolandırıcılık Yorumları