'İyi ki AK Partiliyiz milletin yüzüne bakamazdık'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-12-2010 (11:36)   Son Mesaj: 11-12-2010 (11:36)    Cevap: 0    Gösterim: 641  

    11-12-2010

    'İyi ki AK Partiliyiz milletin yüzüne bakamazdık'

    'İyi ki AK Partiliyiz milletin yüzüne bakamazdık'


    AK Parti Konak İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, hiçbir partinin Türkiye'yi AK Parti'den daha iyi idare edemeyeceğini söyledi.

    "İyi ki AK Partili olmuşuz. AK Partili olmasaydık halkın yüzüne nasıl bakardık" diyen Katmerci, CHP'yi de eleştirdi. Katmerci, "Atatürk'ün partisiyiz diyorlar, Cumhuriyeti biz kurduk diyorlar. Ama bir binayı idare edemediler. 12. kattakiler farklı, 4. kattakiler farklı düşünüyor" dedi. Toplantıda partiye yeni katılan isimlere rozet takıldı.

    AK Parti Konak İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi, Kültürpark içindeki Göl Gazinosu'nda yapıldı. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekil Yusuf Kenan Çakar, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Yıldırım, il başkan yardımcıları ve bazı ilçe başkanları katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Konak İlçe Başkanlığı'nın referandum sürecinde başarılı bir çalışma yaptığını belirterek, Türkiye'nin ilerlemesi için harkesin daha fazla gayret etmesi gerektiğini altını çizdi. CHP, MHP gibi partilerle aralarında uçurum olduğunu kaydeden Katmerci, "Önder Sav CHP Genel Başkanı'na 'Sen daha CHP'yi tanımamışsın' diyor. O zaman halk nasıl tanıyacak. İnanın bugüne kadar CHP'ye gönülden oy verenler bile artık bunlara oy vermezler. Zaten 36 ilde milletvekilleri yok. MHP'nin de bir o kadar ilde milletvekili yok. Ama seçimler yaklaştıkça durumlarını bildikleri için AK Parti'ye sataşmaya çalışıyorlar. Ama iyi ki AK Partili olmuşuz. Onların partisinde olsaydık mahcup, ezik durumda olacaktık" şeklinde konuştu. Samimi ortamda konuştuğu bazı CHP'li vekillerin bile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı daha karizmatik bulduğunu belirten Katmerci, "Onlar da CHP'den birşey olmayacağını biliyor. Ben 2011 genel seçimlerinde İzmir'den birinci parti olarak çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

    CİHAN




    'İyi ki AK Partiliyiz milletin yüzüne bakamazdık' Yorumları