Firari zanlı aynı aileden 5. kişiyi de öldürdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-12-2010 (11:07)   Son Mesaj: 11-12-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    11-12-2010

    Firari zanlı aynı aileden 5. kişiyi de öldürdü

    Firari zanlı aynı aileden 5. kişiyi de öldürdü


    Eskişehir'in Muttalıp beldesinde 2,5 ay önce aynı aileden 4 kişiyi pompalı tüfekle öldürüp firar eden zanlı, olaydan yaralı kurtulan kişiyi de sabaha karşı öldürüp kaçtı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 25 Ağustos'ta, Koyunlar Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Yusuf Toprak (64), eşi Fatma Toprak (60), oğlu Selahattin Toprak (39) ile yeğeni Zeynep Toprak'ı (48) evlerinde pompalı tüfekle öldürdüğü, Sadık Toprak'ı (35) yaraladığı iddiasıyla aranan zanlı İhsan D. (54), olaydan 2,5 ay sonra yine cinayet işledi.
    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakrültesi Hastanesinde 20 gün tedavi gördükten sonra taburcu olan ve Koyunlar Mahallesi'ndeki evlerinde kendisi gibi bekar ikiz kardeşi Mehmet Toprak ile kalan Sadık Toprak, bu sabah İhsan D. tarafından öldürüldü.

    Saat 04.00 sularında pencere camını kırarak eve giren zanlı İhsan D'nin, pompalı tüfekle 7 el ateş ederek Sadık Toprak'ı öldürüp kaçtığı, bu sırada evde bulunan Mehmet Toprak'ın da uyuduğu öğrenildi.

    Sadık Toprak'ın cenazesi otopsi için ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Güvenlik güçleri, zanlıyı yakalamak için bölgede ve kentin giriş ve çıkışlarında arama çalışması başlattı.

    -SIRAYLA NÖBET TUTUYORLARMIŞ-

    Aynı aileden 5. kişiyi öldüren ve 2,5 aydır firarda olan zanlının, bu cinayetinden önce zaman zaman kadın kıyafeti giyinip bölgede araştırma yaptığı öne sürüldü.

    Mehmet ve Sadık Toprak'ın aranan zanlı İhsan D'nin kendilerini de öldürebileceğini düşünerek geç saatlere kadar evlerinin bahçesinde sırayla nöbet tuttukları öğrenildi.

    Zanlı İhsan D'nin, tanıdıklarına, Toprak ailesinden hayatta kalan Mehmet ile 25 Ağustos'ta öldürdüğü Zeynep Toprak'ın çocuklarını da öldüreceğini söylediği ileri sürüldü.

    -FOTOMONTAJLI FOTOĞRAFLARI ASILMIŞTI-

    Evlerine gittiği Yusuf Toprak, eşi Fatma Toprak ve oğlu Selahattin Toprak ile yeğeni Zeynep Toprak'ı pompalı tüfekle öldüren, diğer oğlu Sadık Toprak'ı yaralayıp kaçan İhsan D, 25 Ağustos'tan beri aranıyor.

    İhsan D'nin kılık değiştirme ihtimalini göz önünde bulunduran jandarma, zanlının vesikalık fotoğrafına bıyıklı, gözlüklü, şapkalı, sakallı ve peruklu gibi çeşitli şekillerde fotomontaj yapmış, gar, otogar, havaalanı ve kentin çeşitli yerlerine asılmıştı.




    Firari zanlı aynı aileden 5. kişiyi de öldürdü Yorumları