TIR şoförünün ATV ve Show'a isyanı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-11-2010 (22:07)   Son Mesaj: 11-11-2010 (22:07)    Cevap: 0    Gösterim: 549  

    11-11-2010

    TIR şoförünün ATV ve Show'a isyanı

    TIR şoförünün ATV ve Show'a isyanı


    Önceki gün 3 polisin bulunduğu otomobil K.Maraş’a giderken bir TIR’la çarpışmış olayda 3 polis hayatını kaybetmişti. Haber bültenlerine de konu olan olayda TIR şoförü suçlu gösterilip hedefe konuldu…

    Ferhat ESNEK'in haberi

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü"nde çalışan 3 polis memuru bayram tatili için memleketleri K.Marşa"a doğu yola çıkmışlardı..
    Adana-Türkoğlu karayolunda meydana gelen kazada polislerin bulunduğu otomobil karşı yönden gelen TIR"ın altına girdi ve 3 polis memuru hayatını kaybetti..

    Trajik olay haber bültenlerine de konu oldu.. ATV ve Show Haber kaza haberini verilirken, TIR şoförünü hedef gösteren bir sunumla izleyicilere aktardı..

    Oysa TIR şoförü Hasan Hüseyin Ö.'nün kaza yerinde bölünmüş yolda hız sınırı 88 km olduğu halde kaza tutanaklarında hızının 77 km. olduğu belirlendi..

    Haber7.com"a konuşan TIR şoförü Hasan Hüseyin Ö"nün kardeşi Yusuf Ö. 'Olay sonrası ağabeyim gözaltına alındı.. Tutanaklarda suçun yüzde 100 polislerin bulunduğu araç sürücüsünde olduğu kayıtlara geçti.. Son olarak İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da kaza kusurun polislerde olduğunu söyledi. Ağabeyim bugün serbest bırakıldı.. Böyle bir durumun olmamasını isterdik. Allah ölen polislerimize rahmet, ailelerine sabır versin. Elbette ülkemizdeki trafik kazalarında ağır vasıta araçlarının kusurları oluyor.. Ancak bu kazada ağabeyim, hiçbir kusuru olmamasına rağmen ATV ve Show haberde hedef gösterilir bir şekilde izleyicilerine sundular.. Şimdi ölen polislerin aileleri ağabeyime karşı bir hareket içine girerlerse bu durumda kim bu sorumluluğu üzerine alacak" dedi..

    HABER 7




    TIR şoförünün ATV ve Show'a isyanı Yorumları