Boydak: Mutfağı merdiven altından çıkardık   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-11-2010 (20:23)   Son Mesaj: 11-11-2010 (20:23)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    11-11-2010

    Boydak: Mutfağı merdiven altından çıkardık

    Boydak: Mutfağı merdiven altından çıkardık


    Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, İstikbal Rejina markasıyla 7 yıl içerisinde mutfak mobilyası sektöründe kayıtdışının azaltılmasında önemli rol üstlendiklerini söyledi.

    Boydak, "Tasarım ve hizmet anlayışıyla merdiven altında kalmış bir sektörü markalı hale getirme yolunda ciddi mesafe aldık. Bu gelişim bundan sonra daha da hızlanacak." dedi.
    İstikbal Regina, 78'inci mağazasını Antalya'da açtı. Mağazanın açılışına, Boydak Holding Üst Yöneticisi Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyesi Nazif Türkoğlu, İstikbal Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı ve davetliler katıldı.

    Memduh Boydak, açılışta yaptığı konuşmada, 53 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösterdiklerini, İtalyan Regina ile de 7 yıldan bu yana mutfak sektöründe işbirliği yaptıklarını söyledi. İstikbal'in bir evin her türlü ihtiyacını karşıladığını ifade eden Boydak, "Sadece mutfak yoktu.Bu eksikliği gidermek için 7 yıl önce aldığımız bir kararla, İtalyan tasarım anlayışını İstikbal'in kalite ve hizmet anlayışıyla buluşturulması noktasında bir yapılanmaya gittik.Yabancı işbirliği denilince akla pahalı ürünler gelmesin. Mağazalarımızda her keseye uygun ürünler, çok rahat bir şekilde bulunabilir ve ev keyfine göre dizayn edilebilir." diye konuştu.

    Türkiye'de alışkanlıkların değiştiğini, bununla birlikte mutfakların öneminin her geçen gün daha da arttığını anlatan Boydak, şöyle devam etti: "Ailelerin mutfakta yemek yerken geçirdiği vakit eskiye oranla son 10 yılda daha da artmış vaziyette. Hanımların mutfakta geçirdikleri zaman daha da artıyor. Bu olağan üstü zaman geçirilen alanların keyifli mekanlar haline getirilmesi lazımdı. Biz de bu konuda çalışmalar yaparak markamızı tüketicilerin hizmetine sunmuş bulunuyoruz."

    Boydak, İstikbal'in 80'nin üzerinde ülkeye ihracat yaptığını, Türkiye'deki tasarım anlayışını farklı ülkelerdeki insanların da beğenisine sunduğunu kaydetti.

    Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Türkoğlu da, "İtalya tasarımı kafanızı karıştırmasın, burada her keseye uygun ürün bulabilirsiniz. Kendi iradenizi yaptığınız işe katabilirsiniz. Tek tek mutfak yaptırmak yerine birkaç kişinin bir araya gelmesi halinde özel iskonto uygulanıyor. Bir bina topluca gelirse iskonto daha da artıyor." diye konuştu.




    Boydak: Mutfağı merdiven altından çıkardık Yorumları