'Katiller yakalandı' söylentisi bile yetti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-11-2010 (18:06)   Son Mesaj: 11-11-2010 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    11-11-2010

    'Katiller yakalandı' söylentisi bile yetti

    'Katiller yakalandı' söylentisi bile yetti


    Van'ın Erciş ilçesi Çelebibağı beldesinde anne ve 4 çocuğunu öldüren kişilerin yakalandığı yönündeki söylenti üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu önünde toplanan bir grup, ''katilleri bize verin'' sloganı attı.

    Çelebibağı beldesinde yaşayan Saide Aslan ile çocukları Sinan, Pınar, Fatma ve Mevlüt'ün 3 gün önce evlerinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.
    Soruşturma kapsamında, şimdiye kadar aile reisi Burhan Aslan, çocukları Murat ve Emre ile Aslan ailesinin komşuları ve çok sayıda yakınının ifadesine başvuruldu.

    Güvenlik güçlerinin, katillerin yakalanması için titizlikle yürüttüğü soruşturma gizlilik içinde devam ederken, ilçe merkezinde ''katillerin yakalandığı'' söylentisi yayıldı. Söylentiler üzerine akşam saatlerinde İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu önünde toplanan kalabalık bir grup, ''katilleri bize verin'' sloganı attı.

    İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı karakol önünde, öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için olay yerine gelen Kaymakam Ramazan Fani, vatandaşları sükunete davet etti.

    Fani, soruşturma kapsamında birçok kişinin ifadesine başvurulduğunu ancak olayın faillerinin henüz yakalanmadığını söyledi.

    Kaymakam Fani'nin konuşmasının ardından BDP İlçe Başkanı Ramazan Alver de vatandaşlara sakin olmaları çağrısında bulundu.

    Öfkeli kalabalığın merkez karakolu önündeki eylemi sürüyor.

    AA




    'Katiller yakalandı' söylentisi bile yetti Yorumları