Bir grup genç CHP'ye katıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-11-2010 (16:36)   Son Mesaj: 11-11-2010 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 767  

    11-11-2010

    Bir grup genç CHP'ye katıldı

    Bir grup genç CHP'ye katıldı


    Çeşitli partilere üye bir grup genç, düzenlenen törenle CHP'ye katıldı.

    Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gençlere ihtiyacı olduğunu söyledi.
    Gençlerin siyasete ilgi duymasını istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, ''Eğer 'ülkenin yönetiminde gelecekte biz söz sahibi olacağız. Bu ülkeyi biz yöneteceğiz' diyorsanız iyi bir adrestesiniz. CHP'nin çatısı altındasınız'' dedi.

    Temiz, düzgün siyaset isteyen, halka hesap vermeyi onurlu bir görev kabul eden herkesi CHP'ye beklediklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Gençler idealisttir, ülkenin daha başarılı olmasını, kendilerinin ve gelecek kuşakların daha başarılı olmasını isterler. Onun için gençlere ihtiyaç var'' diye konuştu.

    Hangi partiden olursa olsun CHP'nin kapısının bütün gençlere açık olduğunu bildiren Kılıçdaroğlu, gençlere bir şey vaat etmediklerini, onlarla birlikte daha güzel bir Türkiye için yola çıkacaklarını ifade etti.

    Gençler adına söz alan Emir Cömert de CHP'ye katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Kılıçdaroğlu'na CHP'yi halkla buluşturduğu için teşekkür etti.

    Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcılar Gürsel Tekin ve Mehmet Zeki Gündüz gençlere parti rozetlerini taktı.

    Kılıçdaroğlu, gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.




    Bir grup genç CHP'ye katıldı Yorumları