Sivas'tan Mobese'ye yansıyan ilginç kazalar GALERİ   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-11-2010 (16:06)   Son Mesaj: 11-11-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 2495  

    11-11-2010

    Sivas'tan Mobese'ye yansıyan ilginç kazalar GALERİ

    Sivas'tan Mobese'ye yansıyan ilginç kazalar GALERİ


    Sivas'ta meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca görüntülendi.



    Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kapsamında kentin çeşitli noktalarına konulan kameralara son dönemde yaşanan bazı trafik kazaları da yansıdı.
    En çok kural ihlalleri ve sürücü hatalarının göze çarptığı kazalar kameralarca kaydedildi.

    Yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının bazılarının kırmızı ışık ihlali, hatalı dönüş ve benzeri ihlaller sonucu meydana geldiği gözlendi.

    Kimi kazaların ise hem sürücülerin, hem de yayaların dalgınlığından kaynaklandığı göze çarptı. Kameralara yansıyan kazalar, trafik kurallarına uymanın önemini gözler önüne serdi.

    Kameralara yansıyan kazalarından birinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan bir otomobilin Kılavuz Kavşağı'ndan dönerken yoldan çıkarak trafik ışıklarının bulunduğu direğe çarptığı gözlendi.

    Öğretmenevi yakınlarındaki kavşakta dönüş yapan bir otomobile, iki kişinin bulunduğu motosikletin çarpma anı, Çevik Kuvvet Kavşağı yakınlarında yolu kontrol etmeden dönüş yapan bir araç ile başka bir otomobilin çarpışması, İstasyon Caddesi'nde arkasındaki aracın çarpması sonucu otomobilin karşı şeride geçmesi dikkati çeken görüntüler arasında yer aldı.

    Sivas çevre yolunda bir otomobilin dönüş yapmak istediği sırada, yanındaki boru yüklü tırın altında kalmaktan son anda kurtulması da kameralara yansıdı.




    Sivas'tan Mobese'ye yansıyan ilginç kazalar GALERİ Yorumları