Dere yatağına atık boşaltılırken yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-11-2010 (15:54)   Son Mesaj: 11-11-2010 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    11-11-2010

    Dere yatağına atık boşaltılırken yakalandı

    Dere yatağına atık boşaltılırken yakalandı


    Bursa'nın İznik ilçesinde belediyeye ait bir vidanjörün, zeytin kara suyu ve fosseptikten çıkarılan atığı İznik Ovası'ndaki dere yataklarına boşaltırken jandarma tarafından yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, İznik'e bağlı Sansarak köyü yakınlarında bir vidanjörün dere yataklarında atık boşalttığını gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi.
    Olay yerine gelen güvenlik güçleri, vidanjörü, zeytin kara suyu (zeytinin işlenmesi sırasında açığa çıkan atık su) ve fosseptikten çıkarılan atığı boşaltırken suçüstü yakaladı.

    Tutanak tutan ve dere yatağına dökülen atıkların izini süren ekipler, atıkların dere yatakları kanalıyla İznik Gölü'ne kadar ulaştığını tespit etti.

    İznik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, ''Bir önceki İznik Kaymakamı Hüseyin Avcı tarafından belirlenen mevkiye atık dökülüyor. Vidanjör ise belediyeden özel bir kişiye kiralıktır. Fosseptik işini özelleştirdik. Tutanağın bizim adımıza tutulması bir şey ifade etmez'' dedi.




    Dere yatağına atık boşaltılırken yakalandı Yorumları