Ev sahibini balkona kilitleyip evi soydular   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-11-2010 (15:08)   Son Mesaj: 11-11-2010 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 767  

    11-11-2010

    Ev sahibini balkona kilitleyip evi soydular

    Ev sahibini balkona kilitleyip evi soydular


    Nevşehir'de bazı evlerden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen ve girdikleri bir evde, ev sahibini balkona kilitledikten sonra hırsızlık yapıp kaçan 2 zanlı polis tarafından yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, Güzelyurt Mahallesi'ndeki bir eve gündüz saatlerinde kapı kilidini kırarak giren şüpheliler, balkonda bir kadın olduğunu fark ettiler. Balkon kapısını kadının üzerine kilitleyen şüpheliler bazı ziynet eşyası, döviz ve çeşitli eşyaları alarak evden kaçtı.
    Şüphelilerin, aynı binada bir evin daha kapı kilidini kırarak içeri girdikleri buradan da ziynet eşyası, döviz ve bazı eşyaları aldıkları belirlendi

    Yakınlarının yardımıyla kilitli kaldığı yerden çıkarılan kadın ile diğer ev sahiplerinin ihbarı üzerine bölgede çalışma başlatan Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda, Güzelyurt Mahallesi Kocaçay mevkisinde bir otomobile operasyon düzenledi.

    Operasyonda, F.G. (30) yakalanarak emniyete götürüldü.

    Şüphelinin üzerinde ve otomobilde yapılan aramada, evlerden alındığı tespit edilen ziynet ve dövizlerin bulundu.

    F.G'nin ifadesi doğrultusunda olaya karıştığı iddiasıyla M.Y. (27) de aynı mahallede saklandığı bir inşaattan çıkarken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

    F.G'nin yapılan üst aramasında özel bir basın kuruluşu adına düzenlenmiş sahte basın kartı ele geçirildi.

    Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden ele geçirilen ziynet, döviz ve ev eşyasının sahiplerine teslim edildiği belirtildi.




    Ev sahibini balkona kilitleyip evi soydular Yorumları