Semih Yalçın: Ülkücü güç harekete geçti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-11-2010 (12:39)   Son Mesaj: 11-11-2010 (12:39)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    11-11-2010

    Semih Yalçın: Ülkücü güç harekete geçti

    Semih Yalçın: Ülkücü güç harekete geçti


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 31 Ekim'de, ''Hayali Gerçek Kılacak Güç: Ülkücü Güç''ün harekete geçtiğini belirtti. Yalçın bunu, ''vatanseverlerin, heyecanla yeraldığı ya da takip ettiği buluşma" olarak niteledi.

    Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Ekim 2010 tarihinde, Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ''Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği'' toplantısının, Türk milliyetçilerinin; ülkenin geleceğini yeniden inşa etme adına harekete geçtiği gün olduğunu ifade etti.
    İzdiham derecesinde bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda ''geleceğini dün temeli üzerine kuracakların'' bütünleşmesinin ortaya çıktığını kaydeden Yalçın, büyük çatı altında gerçekleşen bu buluşmanın, milli kimliğini korumayı başaran ve kimlik sapması rüzgarına karşı duran Türk milliyetçilerinin varlığının ifadesi olduğunu belirtti.

    Ülkenin içinde bulunduğu durumu ve kurtuluş çarelerini sıralarken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin duruşu ve kararlılığının, gayri milli çevrelere korku saldığını öne süren Yalçın, açıklamasında, ''MHP lideri, yabancı ve yabancılaşmış mahfillere korku verirken, Türk milletinin kendi geleceğine sahip çıkma azmini artırmış, Türk varlığının devamı adına umut olmuştur'' ifadelerine yer verdi.

    Bu haliyle 31 Ekim 2010'un, milletin var olma umudunu besleyen, hizmet heyecanı ile sırasını bekleyenlerin ''Ben de varım'' diyebildiği, kimliksizleşenlere inat, geçmişin şerefiyle kimliğini netleştirdiği tarih olduğunu anlatan Yalçın, 31 Ekim'deki dikilişin, Türk milletiyle asırlık hesabı olan bütün çevrelere bir mesaj olduğunu bildirdi. Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:
    ''AKP zihniyetinin kirli emellerine karşı çıkıştır. Bu çıkışımız; geleceğimizin şekillenmesinde hayati rol oynayacak kararlılığımızın ifadesidir. Bu çıkış; 'Bu davet bizim; geleceğini hazırladığımız bu ülke hepimizin' diyen Türk milliyetçilerinin 2023 yılına yaptığı atıftır. Bu çıkış; AKP iktidarının yaptığı tahribatın onarımına, sonra ülkemizin tahkimine, daha sonra ise 'lider ülke' olmasına inancın görüntüsüdür. Daha da önemlisi, Türk milliyetçilerinin karar verdiği ve iktidar yürüyüşünü başlattığı gündür.

    31 Ekim'de, 'Hayali Gerçek Kılacak Güç: Ülkücü Güç' harekete geçmiştir. Yaşadığı acı tecrübelerle kader birliği yapanlara 'Sen olmazsan, tam değiliz' diyerek, vatan hizmetinde güç birliği sağlayanlara, milletin ve devletin bekası için 'tam yol ileri' denilmiştir.''

    -''FİTNE TOHUMLARINI DA KURUTMUŞTUR''-

    ''Ülkemizin sürüklendiği karanlık tuzakların farkında olan vatanseverlerin, heyecanla yer aldığı ya da takip ettiği buluşma, MHP ve ülkücülerin bugünkü kimliği ve duruşuna yönelik fitne tohumlarını da kurutmuştur'' görüşünü savunan Yalçın, bu güzide çıkışın en önemli tarafının, yapılan ulvi davetin muhataplarından karşılık bulması olduğunu belirtti. Yalçın, şöyle devam etti:

    ''Türk milletinin hayat kaynağı olan, geçmişten gelen değerlerimizin geleceğe taşınması sorumluluğunun Türk milliyetçilerinin omuzlarında olduğu duygusu, Sayın Bahçeli'nin dünyaya verdiği mesajlarla yeniden hayat bulmuştur.

    31 Ekim haykırışında; toplumsal ayrışma ihanetine karşı, milli kimliğin güçlülüğü, ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde oynanan oyunlara ve teslimiyetçi zihniyetlere karşı, tarihten gelen başarılarımızın yarattığı öz güven duygusunun eşsizliği, günübirlik güdümlü emir erliğine karşı, milli hedeflerin gerekliliği ifade edilmiştir.

    Bu birleşme, milletimizin zulüm, yalan ve talandan arınma, milletçe bir olma, AKP'nin ikiyüzlü köleliğinden kurtuluş müjdesidir.

    31 Ekim duruşu, Recep Tayyip Erdoğan'ı telaşa düşürmüş, dili peltekleşmiş ve hezeyana kapılarak, MHP'ye saldırılarını yeniden başlatmasına yol açmıştır. Duruşumuz, Türk milleti üzerinde hesap yapanların oyunlarını bozacak kuvvetin işaretidir. MHP ve lideri; ülkemizde büyük tahribata yol açan mevcut iktidarı, artık oturduğu koltuktan uzaklaştırmanın hesabını yapmaktadır. Dünya alem bilmelidir ki bu hesaptan kaçış yoktur.''




    Semih Yalçın: Ülkücü güç harekete geçti Yorumları