Bakan Akdağ'dan tecavüz mektubuna müfettiş   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-10-2010 (21:54)   Son Mesaj: 11-10-2010 (21:54)    Cevap: 0    Gösterim: 505  

    11-10-2010

    Bakan Akdağ'dan tecavüz mektubuna müfettiş

    Bakan Akdağ'dan tecavüz mektubuna müfettiş


    Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Taraf gazetesinin manşetinde yer alan 'İngiliz annenin tecavüz mektubu' başlıklı haberle ilgili müfettiş görevlendirdi.

    Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de insan odaklı sağlık hizmeti yürütüldüğü belirtildi. Açıklamada, "Bu sistem içerisinde bireysel hatalardan kaynaklandığına inandığımız olumsuzluklar üzerinde de hassasiyetle durulmakta ve hadiseler bu çerçevede bütün ayrıntıları ile incelenmektedir. Sayın bakanımızın bu husustaki hassasiyeti medyamız ve kamuoyumuz tarafından çok iyi bilinmektedir."
    Sağlıkta dönüşüm çerçevesinde, sağlık hizmeti verirken ihmali olanlar hakkında her zaman Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın işlem yaptırdığı kaydedildi.

    Taraf gazetesinin haberinde yar alan iddiaların da yakından takip edildiği vurgulandı. Bakan Akdağ'ın talimatları ile Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca müfettiş görevlendirilerek, soruşturma başlatıldığı ifade edildi.




    Bakan Akdağ'dan tecavüz mektubuna müfettiş Yorumları