Küskün MHP'li: Bahçel'ye güven olmaz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-10-2010 (21:38)   Son Mesaj: 11-10-2010 (21:38)    Cevap: 0    Gösterim: 585  

    11-10-2010

    Küskün MHP'li: Bahçel'ye güven olmaz

    Küskün MHP'li: Bahçel'ye güven olmaz


    MHP Samsun eski Milletvekili Ahmet Aydın, küskünlere zeytin dalı uzatan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin tavrını inandırıcı bulmadığını, dal uzatıp yanına aldığı insanları da bir gün mutlaka ezeceğini söyledi.

    MHP'den ihraç edilen eski Trabzon Milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu ile aynı dönemde milletvekilliği yapan Ahmet Aydın, MHP Lideri Bahçeli'nin küskünlere yönelik barış ve zeytin dalı çağrısını 'yüreği sevgi dolu gönüllere kurulan bir tuzak' olarak değerlendirdi. 'Bahçeli'nin elinde zeytin dalı olmaz, uzattığı dala da tutunulmaz' diyen Aydın, "Yüreği kin dolu bir adamın uzattığı zeytin dalı bir nevi tuzaktır. Dal uzatıp yanına aldığı insanları bir gün kritik noktalarda ayrı düştüğünde ezip geçer. Kinini kesinlikle unutmaz. 'Affetmek' nedir bilmez. Bu nedenle barış, ve zeytin dalı çağrılarını hiçbir şekilde inandırıcı bulmuyorum." dedi.
    MHP Lideri Bahçeli hakkında bu ifadeleri kullanma hakkını kendinde fazlasıyla gördüğünü kaydeden Aydın, "Herkes bu hakka sahip değildir. Bahçeli MHP'nin başında olduğu sürece sevgi ve barıştan bahsetmek mümkün değildir. Ülkücü camiaya yürekten inanan gönüller bunu çok iyi biliyor." açıklamasında bulundu.





    Küskün MHP'li: Bahçel'ye güven olmaz Yorumları