Ülkü Ocakları'ndan itidal çağrısı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-10-2010 (18:58)   Son Mesaj: 11-10-2010 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    11-10-2010

    Ülkü Ocakları'ndan itidal çağrısı

    Ülkü Ocakları'ndan itidal çağrısı


    Ülkü Ocakları, üniversite öğrencisi Hasan Şimşek'in (21) dün yerleşke girişinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin, sağduyu ve itidal çağrısında bulunuldu.

    Ocaktan yapılan yazılı açıklamada, Şimşek'in terör örgütü bağlantılı bir öğrencinin saldırısına uğradığı savunularak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği anımsatıldı.
    Türk milletinin PKK terör örgütünün dağ, şehir, sokak, mahalle, okul ve üniversite yapılanmalarına karşı yekvücut olması, emniyet yetkilileri, güvenlik güçleri ve devletin bütün organlarının bu örgütü ortadan kaldırmak amacıyla tavizsiz ve kararlı adımlarla hareket etmesi gerektiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

    ''Kütahya'da yaşanan hadiseler de bölücü, terörist mihrakların hain girişimleri neticesinde gelişmiştir. Terörist bir kitlenin, milliyetçi-ülkücü gençliği hedef olarak seçmesiyle başlayan hadiseler tamamıyla bir terörist yapılanmanın ürünüdür ve ülkemizde iç kargaşa atmosferi yaratmak isteyen ihanet şebekesinin bir kışkırtmasıdır. Camiamız nezdinde bütün Türk milletini sağduyulu, itidalli ve akil davranmaya davet ediyoruz.

    Ülkü Ocakları olarak, terör örgütünün yurt geneli ve üniversiteler özelinde sürdürdüğü ayrıştırma ve bölme faaliyetleri kapsamında, doğu ve güneydoğu bölgelerinden gelen kardeşlerimizin bütününü etki alanlarına alma gayretlerini çok iyi biliyor, terör örgütünün kanlı yapılanması ile güneydoğu kökenli vatandaşlarımız arasında psikolojik bir bağ oluşturma tuzağına Türk milletinin asla düşmeyeceğini tekrar ediyoruz.''




    Ülkü Ocakları'ndan itidal çağrısı Yorumları