Tanrıverdi: Milletin iradesine göre hareket edeceğiz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-10-2010 (15:34)   Son Mesaj: 11-10-2010 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    11-10-2010

    Tanrıverdi: Milletin iradesine göre hareket edeceğiz

    Tanrıverdi: Milletin iradesine göre hareket edeceğiz


    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Atatürk'ün, ''Hakimiyet Kayıtsız Şatsız Millettir'' dediğini, AK Parti olarak, kendilerinin de milletin iradesi doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

    Manisa'nın Selendi ilçesinde, parti teşkilatında vatandaşlarla bir araya gelen Tanrıverdi, Anayasa değişikliğine ilişkin referandumda, ilçede yüksek oranda ''evet'' oyu çıktığını kaydederek, teşkilat yetkililerine ve vatandaşlara teşekkür etti.
    Tanrıverdi, burada yaptığı konuşmada, bugün Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 72. yılı olduğunu hatırlatarak şöyle dedi:

    ''Yüce Atatürk ne demiş; 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' O zaman milletin iradesine göre hareket edeceğiz. Millete sırtınızı dönemezsiniz. Biz AK Parti olarak milletimize sırtımızı dönmedik, aksine milletimizle kucaklaştık. Bizleri hazmedemeyenler, makam ve saltanatlarının kaybolacağını düşünenler, kendi menfaatleri için memlekete hizmet yapamıyorlar. 29 Ekim Bayramı bu ülkede halen tartışılıyor. Bizler kimsenin kıyafetine karışmıyoruz.''

    -''SAKATATÇI DÜKKANI MI AÇTILAR?''-

    Tanrıverdi, ana muhalefet partisi binasının 4. katında farklı, 12. katında farklı bir anlayışın olduğunu savunarak, şöyle devam etti:

    ''Fosilleşmiş insanlar, maalesef gene parti içerisinde makam kavgalarını görüyoruz. Demek ki ana muhalefet partisi sadece ve sadece kendi yöneticilerinin saltanat kavgasında.

    Yavru muhalefet partisine bakıyorsunuz, kulak kesmekten, dil kesmekten bahseden sözler sarf etmeye başladılar. Siz sakatatçı dükkanı mı açtınız? Böyle bir şey olur mu?

    Demek ki bir yetki elde etseler, yönetimi altında olanların ne kulağı, ne burnu, ne dili kalacak, ortalık mezbahaya, sakatatçı dükkanına dönecek, bunlar yanlıştır. Artık Türkiye bunları geride bıraktı.''

    Tanrıverdi, 60 kilometrelik Simav-Selendi yoluyla, Selendi'yi İzmir-Ankara karayoluna bağlayan 16 kilometrelik yolda genişletme çalışması yapılacağını da sözlerine ekledi.

    -HAMSİ DAĞITIM TÖRENİ-

    Tanrıverdi, Manisa'nın Kula ilçesinde belediye ile Poyrazköy Su Ürünleri Kooperatifi'nin organizasyonuyla 20 ton hamsinin vatandaşa dağıtılması törenine katıldı.

    Yunus Emre Caddesi'ndeki törende, Tanrıverdi, balık tüketimine katkı sağlamak amacıyla dağıtımı yapan Kula Belediyesi ve kooperatif yetkililerine teşekkür etti.

    Poyrazköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Kokoş, ''Hamsi Kardeşliği'' projesi kapsamında Türkiye'nin başka yerleşim yerlerinde de balık dağıtımlarının sürdürüleceğini bildirdi.

    Hüseyin Tanrıverdi ve Selim Aşkın, törende Mustafa Kokoş'a Kula Halısı, Kula Battaniyesi ve teşekkür belgesi verdi.

    Balık dağıtımı sırasında ise vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.




    Tanrıverdi: Milletin iradesine göre hareket edeceğiz Yorumları