Toprak altında kalan işçi kurtarıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-10-2010 (12:06)   Son Mesaj: 11-10-2010 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    11-10-2010

    Toprak altında kalan işçi kurtarıldı

    Toprak altında kalan işçi kurtarıldı


    Maltepe'de itfaiye istasyon inşaatında atık su için açılan kanalda çalışan inşaat işçisi, meydana gelen göçük sonucunda toprağın altında kaldı.

    Toprak altında kalan işçi olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yaralı olarak kurtarıldı.
    Olay Maltepe Büyükbakkalköy'de meydana geldi. Fatih Mahallesi'nde bulunan itfaiye istasyon inşaatı önündeki atık su borularının döşenmesi için açılan üç metre derinliğindeki kanalda çalışan işçilerden Harun Aslan göçük sonucu toprağın altında kaldı.

    Olay yerine Yenidoğan, Kartal ve Sultanbeyli itfaiyesinden kurtarıcı araçları ve personeli müdahale etti. 112 Hızır Acil ekipleri de olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptılar. Bir saatlik çalışmanın ardından Harun Aslan, yaralı olarak kurtarıldıktan sonra ambulansla Kartal Dr Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Bu sırada arkadaşlarının toprak altında kaldığını gören Yılmaz Aslan isimli işçi de baygınlık geçirdi, Arslan'a 112 ekipleri müdahale etti. Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan iş makinesi operatörü Vahap Düzer de, Aslan'ın atık su boruların döşenmesi için açılan kanalda çalışırken toprağın göçmesi sonucu mahsur kaldığını söyledi.




    Toprak altında kalan işçi kurtarıldı Yorumları