Üniversitelere akademik personel alımı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-10-2010 (11:49)   Son Mesaj: 11-10-2010 (11:49)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    11-10-2010

    Üniversitelere akademik personel alımı

    Üniversitelere akademik personel alımı


    Kastamonu, Gaziosmanpaşa (Tokat) ve Yeditepe (İstanbul) Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak.

    Kastamonu ve Gaziosmanpaşa Üniversitesinin duyuruları Resmi Gazete'de, Yeditepe Üniversitesinin duyurusu ise çeşitli gazetelerde yayımlandı.
    Resmi Gazete'de yer alan duyurulara göre, Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü, daimi statüde eğitim fakültesinin ilköğretim /sınıf öğretmenliği anabilim dalı için, Türk Edebiyatı alanında doçentliğini almış, 1 doçent alımında bulunacak.

    Adaylar başvurularını şahsen, 15 gün içinde Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

    -GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ-

    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ise 3 profesör alacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin iktisat ve kamu yönetimi bölümleri için 2, Fen Edebiyat Fakültesinin tarih bölümü içinde 1 profesör alınacak.

    İstekliler gerekli bilgiyi, Gaziosmanpaşa Üniversitesinin http://www.gop.edu.tr adresinden temin edebilecekler.

    -YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ-

    Öte yandan Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü, tam gün statüsünde 2 yardımcı doçent alacak.

    Tıp Fakültesinin plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi anabilim dalında istihdam edilmek üzere 2 yardımcı doçent istihdam edilecek.

    Adaylar müracaatlarını 15 gün içinde şahsen, Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.




    Üniversitelere akademik personel alımı Yorumları