Tanrıverdi: Siyasette kavga sonuç vermez   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-09-2010 (16:34)   Son Mesaj: 11-09-2010 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 524  

    11-09-2010

    Tanrıverdi: Siyasette kavga sonuç vermez

    Tanrıverdi: Siyasette kavga sonuç vermez


    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, ''Bizim idealimiz insanımızı mutlu etmek, ülkemizi huzurlu, ileri ve müreffeh bir hale getirmektir'' dedi.

    Tanrıverdi, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde temas ve incelemelerde bulundu. Kaymakam Mustafa Uslan'ı ziyaret eden Tanrıverdi, daha sonra Kaymakam Uslan ve AK Parti il ve ilçe yöneticileriyle, 200 yataklı Alaşehir Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yaptı.
    AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığında da belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Tanrıverdi, burada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Tanrıverdi, siyasette üsluba ilişkin bir soru üzerine, ''Siyasette kavga sonuç vermez, siyasette mücadele ve ideal önemlidir. Bizim idealimiz insanımızı mutlu etmek, ülkemizi huzurlu, ileri ve müreffeh bir hale getirmektir'' diye konuştu.

    Tanrıverdi, hizmetlere ''hız kesmeden'' devam ettiklerini anlatarak, şunları söyledi:

    ''Hizmetlerimiz karşısında gözü kamaşanlar ne yapacaklarını şaşırmaktalar. Hızımıza kimsenin yetişemediğini de görüyoruz. Hem yerel yönetimler hem de merkezi yönetim anlamında, gün geçtikçe AK Parti'nin güç kazandığını görenlerin, kendi siyasi ikballerini ve geleceklerini düşünerek, özellikle barajın altında kaldığını fark eden yavru muhalefet partisinin baraj altında kalma sıkıntısının sonucu ağzından çıkanı kulaklarını duymadığını görüyoruz, gözlemliyoruz.''

    Muhalefetsiz bir demokrasinin çalışmayacağını dile getiren Tanrıverdi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

    ''Özellikle yavru muhalefet partisine, daha olgun siyaset yapmayı, muhalefete yakışır bir siyaset yapmayı, iftiralarla, çirkinliklerle, kavgayla eski alışkanlıklarını depreştirerek siyaset yapmamayı tavsiye ediyorum. Çünkü siyasette hizmetlerimiz konuşur. Hizmetleri ortaya koyarsanız bu kadar tedirgin olmaya gerek yok. Hizmet anlayışını ortaya çıkaran ifadeleriniz ve geçmişte yaptığınız eserlerinizi örnek göstererek yolunuza devam etmelisiniz. Anamuhalefet partisi içinde de aynı hırçınlıkları görüyoruz. Gerçi kendi içlerinde bölünmüş olsalar, çift başlı hale gelseler de anamuhalefet partisinin Türkiye'de olması gerekiyor. Muhalefetsiz bir demokrasi çalışmaz. Dolayısıyla hiç değilse bu noktada anamuhalefet partisi, anamuhalefet partisi olma özelliğini ortaya koyarak çalışmalarını sürdürmelidir.''

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen yıl yapılan mahalli idareler seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunda, ''işsiz olan herkese 600 lira maaş bağlanacağı'' vaadinde bulunduğunu ifade eden Tanrıverdi, ''Kendisi büyükşehir başkanı olmamıştır ama İzmir'de büyükşehir belediye başkanlığı görevi partilerindedir. 600 lira maaş bağlama taahhüdünü İzmir'de gerçekleştirsinler, halkımız bunu bir görsün, olabileceğini görsün'' dedi.

    Tanrıverdi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 80 kilometre raylı sistem yaptığına işaret ederek, ''Acaba İzmir'de 1 kilometre raylı sistem yapabilmiş midir'' diye konuştu.




    Tanrıverdi: Siyasette kavga sonuç vermez Yorumları