Kılıçdaroğlu'na da ceza affı müjdesi!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-09-2010 (11:21)   Son Mesaj: 02-20-2011 (20:03)    Cevap: 1    Gösterim: 1270  

    11-09-2010

    Kılıçdaroğlu'na da ceza affı müjdesi!

    Kılıçdaroğlu'na da ceza affı müjdesi!


    Borçların yapılandırılmasına yönelik yasa kapsamına adres değişikliğini bildirmeme cezası da girdi. Adres değişikliği nedeniyle oy kullanamayan CHP lideri yasadan yararlanabilecek

    Nevin Bilgin'in haberi
    Vergi ve prim borçlarına yönelik başlayan borçların yeniden yapılandırılmasında kapsam genişledi. İçinde ekonomiyle ilgili pek çok düzenlenin yer alacağı Torba Kanun teklifine adres değişikliğini bildirmeme cezaları da girdi.

    Kapsama alınan en son ceza CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nu da çok yakından ilgilendiriyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son yapılan referandumda adres değişikliğini bildirmediği gerekçesiyle oy kullanamamıştı.

    Kılıçdaroğlu"na nüfus müdürlüğünün uyarıda bulunduğu ve ceza göndermediği de ortaya çıkmıştı. Son düzenleme yasalaştığında Kılıçdaroğlu"nun da olası cezası af kapsamına alınmış olacak.

    CANİKLİ: ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

    Üzerinde çalışmalar süren torba yasa taslağında, emlak vergileri, sigorta primleri, elektrik, su borçları ve faizleri, trafik cezalarının borçları ve faizleri gibi borçlar ve faizlerde indirime gidildiği gibi borçlar da yeniden taksitlendirilecek.

    AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, teklif konusunda çalışmaların sürdüğünü belirterek, teklifin içinde trafik cezalarının faiz indirimlerinin de yer alacağını söyledi.

    2B kapsama girdi

    "2B" orman arazilerine ilişkin düzenleme de torba teklifin içinde yer alacak. Bu arada orman arazilerine verilen tapuyla ilgili düzenleme konusunda çalışma yapılıyor.

    Buna göre orman arazilerine verilen tapunun daha sonra iptal edilenler ve devletin kendi mülkü diye vatandaşa sattığı, parasını aldığı daha sonra tapusu iptal edilenleri ilgilendiriyor.

    Teklifle ortaya çıkan sorunun çözümlenmesi ve bedelsiz şekilde teslimi hedefleniyor.




    Kılıçdaroğlu'na da ceza affı müjdesi! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-20-2011, 20:03

    --->: Kılıçdaroğlu'na da ceza affı müjdesi!


    adres bildirme cezasıda affa girdimi
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci