Eczacıbaşı: Yapılanlar yasal çerçevede   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-09-2010 (00:58)   Son Mesaj: 11-09-2010 (00:58)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    11-09-2010

    Eczacıbaşı: Yapılanlar yasal çerçevede

    Eczacıbaşı: Yapılanlar yasal çerçevede


    Dün sitemizde yayınlanan 'Sarıyer'de Eczacıbaşı'na Zekeriyaköy'de 100 milyon doların üzerinde rant sağlandı' iddiası haberine Eczacıbaşı Holding'den cevap geldi..

    Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklama aynen şöyle:
    Zekeriyaköy arazimizin 1/5000 plan tadilatı, alanı mevcuda göre daha da büyütülen kamusal ve sosyal alanların, proje bütünlüğünü ve güvenliğini sağlamak amacıyla projenin en doğru bölümüne konuşlandırılması nedeniyle, tüm ilgili kurumların da görüşleri alınarak İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi"ne ve orada onaylandıktan sonra da Anıtlar Kurulu"na gönderilmiştir. Anıtlar Kurulu"nun onayını takiben de resmiyet kazanmıştır. Bu sürecin ardından dosya, mevzuat gereği İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1/1000" lik planların yapılması için Sarıyer Belediyesi"ne intikal ettirilmiştir.

    İlgili tüm kurumların bir kez daha onayını takiben, Sarıyer Belediye Meclisi 1/1000"lik planları onaylamıştır.

    Tüm işlemler her kademede son derecede titizlikle ve yasalara uygun olarak yönetilmiştir. Topluluğumuzun adının, bu tür aslı olmayan bir konunun içinde geçmiş olması bizi son derece üzmüştür.

    Bilgilerinize sunarız.

    Eczacıbaşı Holding




    Eczacıbaşı: Yapılanlar yasal çerçevede Yorumları