Yargıdan CHP'ye büyük kıyak Canlı İZLE   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-08-2010 (22:18)   Son Mesaj: 11-08-2010 (22:18)    Cevap: 0    Gösterim: 502  

    11-08-2010

    Yargıdan CHP'ye büyük kıyak Canlı İZLE

    Yargıdan CHP'ye büyük kıyak Canlı İZLE


    Ülke TV'de Ünal Tanık, Hasan Öztürk ve İbrahim Kahveci'nin birlikte sunduğu "Aslında Ne Oldu" programında CHP'de yaşananlar ele alırken parti içindeki son yapılanmanın nedenlerine değinildi.



    Ünal Tanık, Hasan Öztürk ve İbrahim Kahveci, yine son bir haftada yaşananları masaya yatırdı. Öncelikli konu ise CHP'de yaşanan gelişmeler.
    Programda Hasan Öztürk, CHP'deki yeni yapılanmada Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın yaptığı müdahaleler ve alınan kararlardaki etkisine dikkat çekti.

    Ünal Tanık ise Süheyl Batum'un referandum öncesi açıklamalarına ve gündeme düşen sözlerine dikkat çekerek "Sezen Aksu için söylediği "Sazan" ifadesi günlerce konuşuldu. Süheyl Batum daha sonra kayıplara karıştı. Genel Sekreter olduktan sonra bir kanalda canlı yayına çıktı, uzun süren yayında nedense hiçbir kimse Batum'a 'Sazan'ı sormayı akıl edemedi." dedi.

    Tanık, "CHP'de Önder Sav tasfiye edildi. Gürsel Tekin'in önü açıldı ve belki de hakettiği yere geldi. Ancak benim merak ettiğim Kılıçdaroğlu ile Gürsel Tekin ilişkisi ne kadar sürecek merak ediyorum. Belki kısa sürede belirgin birşey çıkmayacak ancak aday tespitlerinin yapılacağı Mart ayına dikkat çekmek istiyorum." dedi.

    Önder Sav'ın safdışı bırakılmasının Kılıçdaroğlu için hem iyi hem kötü olduğuna dikkati çeken Hasan Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun bundan önceki açıklamaları hep ya aynı gün ya birgün sonra geri alındığını, yeni sürecin Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin geri alınıp alınmaması açısından bir test olacağını ve artık Kılıçdaroğlu'nun bir bahanesi olmayacağını savundu.

    Tanık, CHP'de parti binasının kuruluşundan dolayı Genel Başkana çıkacak herkesin Genel Sekreter Önder Sav'ın kontrolünden geçmesi gerektiğini Önder Sav'ın Kılıçdaroğlu'nun söylediği 'Korku imparatorluğunun merkezinde olduğunu' ancak kamuoyuna bunun farklı şekilde sunulmaya çalışıldığını söyledi.




    Yargıdan CHP'ye büyük kıyak Canlı İZLE Yorumları