Köpeğini bulana mikrodalga fırın verecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-08-2010 (20:54)   Son Mesaj: 11-08-2010 (20:54)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    11-08-2010

    Köpeğini bulana mikrodalga fırın verecek

    Köpeğini bulana mikrodalga fırın verecek


    Sivas'ın Kangal ilçesinde 4 ay önce köpeği çalınan Ahmet Taşlık köpeğini bulana mikrodalga fırın vereceğini söyledi.

    Bir süre önce köpeği çalınan Sivas'ın Kangal ilçesi esnaflarından beyaz eşya bayii Ahmet Taşlık köpeğini aradığını söyleyerek, "Adeta bir çocuk gibi bakıp büyüttüğüm 'Toros' adlı köpeğim bundan dört ay önce çalındı. Tüm aramalarıma rağmen hala bir ipucu elde edemedim. Benim köpeğim henüz altı aylıktı ama gerçekten çok gelişmiş ve yapılı bir köpekti. Öyle ki altı ay boyunca köpeğime hiç çiğ et dahi yedirmedim. Kasaplardan aldığım kemik ve etleri düdüklü tencerede kaynatıp öyle besliyordum. Kaybolduğunda bir hafta kendime gelemedim. Şimdi bilgisayara attığım resimlerine baktığımda hala gözlerim doluyor" dedi.
    Kaybolan 'Toros' adlı köpeğini bulan ya da yerini söyleyenlere mikrodalga fırın vereceğini söyleyen Ahmet Taşlık, "Ben köpeğimi nerde görsem tanırım. Köpeğimin de beni tanıyacağına kesinlikle eminim. Bu manada herkesten yardım istiyorum. Köpeğimi bulan ya da yerini söyleyen kişiye bir mikrodalga fırın ya da istediği modelde bir cep telefonu hediye edeceğim" şeklinde konuştu.




    Köpeğini bulana mikrodalga fırın verecek Yorumları