Tüp patlamasında ölen kişinin kimliği belirlenemedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-08-2010 (18:07)   Son Mesaj: 11-08-2010 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 567  

    11-08-2010

    Tüp patlamasında ölen kişinin kimliği belirlenemedi

    Tüp patlamasında ölen kişinin kimliği belirlenemedi


    Kadıköy Suadiye'deki bir kafede meydana gelen tüp patlamasında hayatını kaybeden kişinin cesedi tanınamaz halde olduğu için kimliği henüz belirlenemedi.

    Alınan bilgiye göre, dün akşam Suadiye Bağdat Caddesindeki bir kafede tüp patlaması sonucu çıktığı belirtilen yangında ölen 80 yaşlarındaki erkeğin cesedi, sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
    Burada yapılan incelemede cesedin kime ait olduğu belirlenmeye çalışılırken, söz konusu kafeye sürekli giden babaları Aytekin Yücel'den haber alamayan Asuman Kulan, eşi Affan Kulan ve kardeşi ile Adli Tıp Kurumuna gelerek cesedi teşhis etmeye çalıştı.

    AA muhabirine konuya ilişkin bilgi veren Asuman Kulan, cesedin teşhisi için kardeşinin içeri alındığını, ancak cesedin tanınmaz hale geldiği için babasına ait olup olmadığını teşhis edemediklerini söyledi.

    Babasının daha önceden geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle ayağına platin takıldığını dile getiren Kulan, Adli Tıp Kurumundan kendilerine henüz net bir şey söylenmediğini, ancak gerekirse DNA örneğiyle kimlik tespitinin yapılacağının bildirildiğini kaydetti.

    Kulan, DNA testi alınması durumunda sonucun ellerine ulaşmasının bir haftayı geçebileceğini, cesedin de bu süre zarfında burada kalacağını bildirdi.

    Bu arada, patlamanın yaşandığı kafenin çevresinin bugün kontraplaklarla tamamen kapatıldığı görüldü.




    Tüp patlamasında ölen kişinin kimliği belirlenemedi Yorumları