Marka tescil işlemleri 2 haftaya indi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-08-2010 (17:21)   Son Mesaj: 11-08-2010 (17:21)    Cevap: 0    Gösterim: 644  

    11-08-2010

    Marka tescil işlemleri 2 haftaya indi

    Marka tescil işlemleri 2 haftaya indi


    Türkiye’nin ilk ve tek en kapsamlı marka satış sitesi olan www.markabizde.com ile hazır tescilli markalar 2 hafta içinde yeni sahibine devredilebiliyor.

    Tescil işleminin yaklaşık 1-2 sene sürdüğü ülkemizde özellikle tescilli markaya acil ihtiyacı olan kişi ve kurumlar beklemeden yeni marka sahibi oluyorlar. Özellikle tescil için başvurdukları ismi kullanarak yatırım yapan, ancak marka tescilleri red veya itiraz aldığı için bu yatırımları çöpe giden firmaların artması da siteye olan talebi gün geçtikçe arttırmaktadır.
    Siteye ihtiyaç teşkil eden bir diğer durum ise artık devlet dairelerinde firmaların tescilli markası olmadan işlem yapamamasıdır. Resmi kurumlara müracaat için tescil işlemi tamamlanmış marka gerektiğinden, markabizde.com ile firmaların en kısa sürede ve ekonomik olarak tescilli markaya sahip olmaları amaçlanmaktadır.

    Markabizde.com sitesi marka ve patent tescil sektöründe 14 senedir faaliyette bulunmanın verdiği bilgi birikimi ile müşterilerinin kapsamlı marka ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanmıştır. Hazır satılık markaları ile her iş koluna profesyonel hızlı çözüm sunmaktadır. Ayrıca, noter devir işlemi gerçekleştikten sonra Türk Patent Enstitüsü işlemlerini de satış sitesinin kendisi üstlenmektedir. Böylece firmalar herhangi bir prosedür ve belge ile uğraşmadan markalarını hemen kullanmaya başlayabilirler.




    Marka tescil işlemleri 2 haftaya indi Yorumları