MEÜ'de bir öğrenci bıçaklandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-08-2010 (16:04)   Son Mesaj: 11-08-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    11-08-2010

    MEÜ'de bir öğrenci bıçaklandı

    MEÜ'de bir öğrenci bıçaklandı


    Mersin Üniversitesinde (MEÜ) çıkan tartışmada bir öğrenciyi bıçakla yaralayan saldırgan, olay yerinden minibüsle kaçarken iki öğrenciye çarparak yaralanmasına neden oldu.

    Alınan bilgiye göre, Çiftlikköy Yerleşkesi'ndeki Meslek Yüksek Okulu Otomasyon bölümü öğrencisi Tayfun Çelik, dersten çıktıktan sonra M.Ş ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüdüğü sırada M.Ş, yanında bulunan bıçakla Tayfun Çelik'i ayağından yaraladı.
    Olay yerinden 33 RC 813 plakalı minibüsle ayrılan M.Ş, kampüs çıkışında öğrenciler Derya Kaya ve Didem Arıcı'ya çarptı. Yaralanan öğrenciler, ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

    Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, bilgi almak için hastaneye geldiği sırada, Çelik'in arkadaşları olduğu öne sürelen bir grup hastanenin acil servisine girerek olay çıkardı. Yaşanan arbedeyi polis ve güvenlik görevlileri biber gazı kullanarak grubu dağıttı.

    Güçlükle binadan çıkarılan gruptakiler, dışarıda da tepkilerini sürdürünce olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Gruptakilerin, olayla ilgili bazı öğrencilerin ifadeleri alınmak üzere polis ekiplerince götürülmeye çalışılmasına da karşı çıkınca, yaşanan arbedede bir eczanenin de camları kırıldı.

    Yetkililer, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 3 öğrencinin gözaltına alındığını kaydetti.




    MEÜ'de bir öğrenci bıçaklandı Yorumları