Ormanlık alandaki cinayetle ilgili 10 gözaltı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-08-2010 (16:04)   Son Mesaj: 11-08-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    11-08-2010

    Ormanlık alandaki cinayetle ilgili 10 gözaltı

    Ormanlık alandaki cinayetle ilgili 10 gözaltı


    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, ormanlık alanda 3,5 ay önce ölü bulunan kadının cinayetiyle ilgili 10 kişi gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, 27 Temmuz Salı günü Denizli köyü Denizli Göleti civarındaki ormanlık alanda öldürülmüş olarak bulunan kadının Gülizar Koç olduğunu belirledi.
    Koç'un öldürülmesi ve bir otomobilin yağmalanması olayıyla ilgili çalışma başlatan jandarma, liderliğini İslam T'nin yaptığı Kocaeli ve İstanbul'da ''Çek senet tahsilatı, gasp, tehdit, şantaj, hürriyeti tahdit, adam öldürme ve benzeri suçları işleyen organize suç örgütü''nün gerçekleştirdiğini tespit etti.

    Kocaeli'de Gebze ilçesi ile İstanbul'da Kartal, Pendik ve Beyoğlu ilçelerinde eş zamanlı yapılan operasyonda İslam T'nin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

    Yakalanan şüphelilerin ev, iş yeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda 1 tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 500 bin TL tutarında çok sayıda çek ve senet, araç ruhsatı ve 8 cep telefonu ele geçirildi.

    Denizli köyü Denizli Göleti çevresindeki ormanlık alanda vatandaşlar tarafından bir kadına ait ceset bulunmuş, olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin 40-45 yaşlarında bir kadına ait olduğunu belirlemişti. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi için Gebze Belediye Mezarlığı morguna gönderilmişti.




    Ormanlık alandaki cinayetle ilgili 10 gözaltı Yorumları