Tanrıverdi: Sağlık artık sorun olmaktan çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-08-2010 (15:37)   Son Mesaj: 11-08-2010 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 487  

    11-08-2010

    Tanrıverdi: Sağlık artık sorun olmaktan çıktı

    Tanrıverdi: Sağlık artık sorun olmaktan çıktı


    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti iktidarından önce sağlık sorununun büyük bir problem olduğunu, şu anda bu durumun sorun olmaktan çıktığını söyledi.

    Merkez Efendi Devlet Hastanesini ziyaret eden Tanrıverdi, geçen hafta cuma günü Manisa-İzmir yolunda freni arızalanan kamyonun sebep olduğu kazada yaralanan ve hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan eski Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan'ın sağlık durumuyla ilgili Başhekim Uzm. Dr. Muzaffer Özden Balsoy ve doktorlardan bilgi aldı.
    Hastanede tansiyonunu da ölçtüren Tanrıverdi, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaplan'ı yoğun bakımda olduğu için ziyaret edemediğini, ancak doktorlardan sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğini söyledi.

    Kaplan'ın kazada ağır yaralandığını hatırlatan Tanrıverdi, ''Şu an kendisi halen belediye meclis üyemizdir. Bu vesileyle hastanemizin başhekiminden ve diğer yetkililerden sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Kendisine ve kazada tüm yaralananlara acil şifalar diliyorum'' dedi.

    Ziyarette hastane hakkında bilgi aldığını da anlatan Tanrıverdi, şöyle konuştu:

    ''Hastane bahçesinde hasta yakınlarından hastaneye ilişkin, başhekimden de hastaneye ilişkin görüşler aldık. Hemşehrilerimiz hükümetimizin sağlık hizmetinden memnun olduklarını ifade edince bundan büyük onur duyduk, bundan büyük bir keyif aldık. Bundan sonra değişen, gelişen ihtiyaçlara göre yine sağlık hizmetlerinde Sağlık Bakanlığımız daha modern, hem fiziki şartları hazırlayacak, hem de hastalarımıza daha yakın ilgi gösterecek sayıda doktor gönderimini temin edecek. AK Parti iktidarından önce ülke genelinde sağlık sorunu büyük problemdi. Şu an sorun olmaktan çıktı ve inşallah bundan sonra da sorun olmayacak.''

    Ziyarette Tanrıverdi'ye AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan ve İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız eşlik etti.

    Öte yandan, Manisa'da freni boşalan bir kamyonun seyir halindeki 8 araca çarpması sonucu 2 kişi olmuş, Kaplan'ın da aralarında olduğu 8 kişi yaralanmıştı.




    Tanrıverdi: Sağlık artık sorun olmaktan çıktı Yorumları