Kayıp balıkçı kafasını dinlemek istemiş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-08-2010 (14:06)   Son Mesaj: 11-08-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    11-08-2010

    Kayıp balıkçı kafasını dinlemek istemiş

    Kayıp balıkçı kafasını dinlemek istemiş


    Muğla'nın Marmaris ilçesinde, eşinin başvurusu üzerine Sahil Güvenlik, AKUT ve jandarma tarafından 8 gündür kayıp olarak aranan amatör balıkçının, ''kafasını dinlemek için'' bir adada kamp yaptığı ortaya çıktı.

    Alınan bilgiye göre, zıpkınla balık avlamak için Marmaris'in Yalancıboğaz mevkisine giden ve o günden sonra kendisinden haber alınamayan Yasin Kanat (25), 8 gündür kayıp olarak arandığını duyunca jandarmaya başvurdu.
    Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına giderek kaybolmadığını beyan eden Kanat'ın ifadesinde, ''Datça'da internete bakarken tesadüfen arandığımı öğrendim. Evden çıkarken birkaç gün dönmeyeceğimi eşime söylemiştim. Gereksiz telaş yapmışlar. Kafamı dinlemek için cep telefonumu kapatmıştım'' dediği öğrenildi.

    Kanat'ın Cennet Adası'nda kamp kurup zıpkınla balık avladıktan sonra, dolmuşla Datça'ya gittiği belirtildi.

    Eşinden haber alamayarak telaşlanan Meltem Kanat'ın kayıp ihbarı üzerine jandarma, Sahil Güvenlik ve AKUT ekipleri tarafından arama çalışması başlatılmıştı. Kanat'ı bulmak için çaba gösteren yakınları, ilçenin birçok yerine ''kayıp aranıyor'' ilanları yapıştırmıştı.




    Kayıp balıkçı kafasını dinlemek istemiş Yorumları