Sette aslanları yeni sahiplerini bekliyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-08-2010 (12:23)   Son Mesaj: 11-08-2010 (12:23)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    11-08-2010

    Sette aslanları yeni sahiplerini bekliyor

    Sette aslanları yeni sahiplerini bekliyor


    Gümüş, çelik ve değerli taşları farklı kombinasyonlarla saat ve takılarda buluşturan saat dünyasının iddialı ismi: Sette, ürünlerinin ayrıcalığını şöyle açıklıyor..

    Sette dünyanın lider saat markaları arasındaki yerini aldı.
    Türkiye genelinde 28, Kanada"da bir satış mağazası ve dünya genelinde 1500 satış noktasında bulunan gümüş ve saat sektörünün öncü markalarından Sette hızla büyümeye devam ediyor.

    Türkiye"nin en büyük gümüş ihraç eden firması Sette, mağazalarında 350 bin gümüş modelinin bir kısmında değerli taşlar kullanıyor. Sette gümüşle, yakutun ve zümrütün parıltısını karıştırıyor. Tasarımlarını kendi yaparak oluşturduğu koleksiyonlarda birbirinden özel, cezbedici takılar ortaya çıkıyor.

    Sette Mağazalarında, Sette saat, Doliche saat, Farman saat olarak üç ayrı marka ile 600 çeşit saat modeli, yaklaşık 350 bin çeşit gümüş ve çelik modeli müşterilerin beğenisine sunuluyor.

    Sette çelik takılar, Avrupa standartlarında nikel içermez çelikten üretiliyor. Son yılların trend takıları arasında yer alan çelik, uzun yıllar kullanım garantisi ile yüzükten kolyeye, bileklikten küpeye çok değişik tasarımlarla Sette Mağazalarının vitrinlerinde yer alıyor.

    2011"de Türkiye"nin her iline Mardin"den , Sinop"a sette aslanları gidecek.

    Türkiye genelinde 28 mağaza ve 1500 Satış noktasında hizmet veren Sette"nin, 2011 modelleri vitrinlerde yer almaya başladı.

    Sette, 2011 yılı koleksiyonu her zevke uygun, özgün takılar olarak hazırlandı. Satış mağazalarında erkekler, kadınlar ve gençler, Sette"nin zengin ürün gamıyla zevklerine göre takılar ve saatler bulabilecek.



    Sette Türkiye"de ve dünya da franchising ağını hızla büyütmeye devam ediyor.

    Estetiğin ve şıklığın simgesi olan Sette saat ve takılar, şıklığının tamamlayıcısı niteliğinde. Özgün tasarımlarıyla fark yaratan Sette saatleri çeliğin gücünü ve şık tasarımları birleştiriyor.

    Türkiye" nin ihraç ettiği tek saat markası Sette, 70 ülkede satılıyor. Sette koleksiyonları da üstün özellikleriyle kalitesini kanıtlayan çelik saatlerin yanı sıra son yılların en trend ürünlerinden çelik aksesuarlarda önemli yer tutuyor.




    Sette aslanları yeni sahiplerini bekliyor Yorumları