Öldürülen kadının katili fayansçı çıktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-08-2010 (12:08)   Son Mesaj: 11-08-2010 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 536  

    11-08-2010

    Öldürülen kadının katili fayansçı çıktı

    Öldürülen kadının katili fayansçı çıktı


    Gaziantep'te bir kadını evinde boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen, olay günü evde fayans döşediği öğrenilen kişi gözaltına alındı. 22 yaşındaki genç suçunu itiraf etti.

    Edinilen bilgiye göre, Nurgül Doğan'ın (38) 2 Kasımda Kemal Köker Caddesi'ndeki evinde boğazı kesilerek ve çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, MOBESE görüntülerini de izledi.
    Polis ekipleri, ustasıyla evde fayans döşeme işi yaptığını ve cinayet günü de eve gittiğini tespit ettikleri Uğurcan B'yi (22) gözaltına aldı.

    Uğurcan B'nin paraya ihtiyacı olduğunu söylediği ve Nurgül Doğan'dan para istediği, kadının vermemesi üzerine altın künyesini istediği, olumsuz yanıt alınca Doğan'ı boğazını keserek ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürüp künyesini aldığı tespit edildi.

    Yüzünde ve boynunda boğuşma izleri bulunduğu belirtilen Uğurcan B'nin, emniyetteki ifadesinde, cinayeti işlediğini kabul ettiği öğrenildi.




    Öldürülen kadının katili fayansçı çıktı Yorumları