SDN Magazin 56: En iyi akıllı telefonlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-08-2010 (10:43)   Son Mesaj: 11-08-2010 (10:43)    Cevap: 0    Gösterim: 617  

    11-08-2010

    SDN Magazin 56: En iyi akıllı telefonlar

    SDN Magazin 56: En iyi akıllı telefonlar
    Haber7.com işbirliği ile gerçekleştirilen ve en güncel haber ve en özel dosya konularını bulabileceğiniz SDN Magazin, bu sayıda da merak edilen başlıkları mercek altına alıyor.

    Havaların soğukluğu teknoloji severleri fazla etkilemiyor. Firmalar üst üste, en iyi ürünlerini piyasaya sürmeye başladı. Son yılların en hareketli satış politikalarını yürüten teknoloji şirketleri krizin etkisini çoktan unutmuş gibi duruyor.
    Bu sıcak ve hızlı değişen gündemde teknoloji dünyasında neler olduğunu takip etmek istiyorsanız ShiftDelete.Net'in deniyimli editörlerinin hazırladığı SDN Magazin size yol gösterecek. Mobilden, internete, donanımdan oyun severlere özel sayfalara kadar, SDN Magazin yine dopdolu bir içerikle okuyucularının karşısında.

    Peki, bu ücretsiz e derginin yeni sayında neler bulunuyor?

    BlackBerry Torch 9800 iPhone'u Tahtından Edecek mi?


    Yeni işletim sistemiyle BlackBerry Torch 9800 SDN mobil editörleri tarafından en ince detayına kadra incelendi. Peki, bu yeni akıllı telefon iPhone 4'ü tahtından edebilecek mi?


    Ülkemizdeki En İyi Akıllı Telefonlar

    Akıllı telefon mu almayı planlıyorsunuz? Öyleyse seçim yapmadan önce bu dosyaya mutlaka göz atın. ShiftDelete.Net editörleri, ülkemizde satılan en iyi akıllı telefonları tek tek inceledi özelliklerini masaya yatırdı...



    SDN Magazin 56: En iyi akıllı telefonlar

    İndirmek için tıklayın.






    iPhone İçin En İyi 10 Fotoğraf Sitesi

    Fotoğraf dünyasında son zamanların en büyük çılgınlığı iPhone ile çekim yapmak. Yakın zamanda fotoğrafçılık sanatında yeni bir alt dal oluşturan iPhone fotoğrafçılığyla ilgili bilmeniz gereken her şey bu sitelerde.

    Çekirdek Sayısı Ne Kadar Artabilir?

    İşlemcilerin frekanslarında doğal sınıra ulaşıldıktan sonra, performans artışı çekirdek sayılarıyla gerçekleşti. Peki çekirdek sayısının sınırı nedir? SDN donanım editörü bu konuyu araştırdı ve okuyucuları yönlendirek bir makale hazırladı.


    Haftanın Web Siteleri

    Doğum gününüz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz gibi, ruhsal durumunuza göre müzik dinleyebilir ya da duygusal bir soysal ağda vakit geçirebilirsiniz. Haftanın web siteleri dop dolu bir içerikle sizin internet rehberiniz olacak...


    Işın Kılıçlarınızı Çıkarın, Büyük Düello Yakın!

    Yıldız Savaşları hayranlarına müjde! Star Wars: The Force Unleashed II satışa sunuldu! Oyun severlerin merakla beklediği bu yapımı SDN oyun editörleri en ince detayına kadar mercek altına aldı. Peki ilki satış rekorları kıran bu oyunun devam yapımı ne kadar başarılı?






    SDN Magazin 56: En iyi akıllı telefonlar Yorumları