Öğrenciler bir okuyor iki kazanıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-07-2010 (22:54)   Son Mesaj: 11-07-2010 (22:54)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    11-07-2010

    Öğrenciler bir okuyor iki kazanıyor

    Öğrenciler bir okuyor iki kazanıyor


    Türkiye'nin önde gelen yayın evlerinin, öğrencileri okumaya teşvik etmek için düzenlediği kampanyaya büyük ilgi gösterildi. Kampanyaya katılan öğrenciler, hem okuyor hem kazanıyor.

    Anafen, FEM, Güvender, Körfez, Maltepe Pi Analitik yayınlarından herhangi bir kitabı alan vatandaşlar, her 15 günde yapılacak bir çekilişle 6 bin adet MP çalardan birini kazanma imkanı yakalıyor. 'Bir kitap al, iki kere kazan' adı altında Anafen, FEM, Güvender, Körfez, Maltepe Pi Analitik yayınlarının başlattığı kampanyaya Diyarbakır'da vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
    Kampanyada ödül kazanan öğrencilere Diyarbakır'da Adıgüzel Kırtasiye'de düzenlenen törenle MP4 çalarları, yayıncı kuruluşun yetkilisi Ferhat Ustaoğlu tarafından verildi.

    Ustaoğlu, çocukları okumaya teşvik etme amacıyla düzenledikleri kampanyalarının bu kampanya gibi büyük ilgi gördüğünü söyledi. Ustaoğlu'nun verdiği bilgiye göre; www.ikikerekazan.com adresinden kampanyaya katılanlar her kitabın bandrol numarası için bir çekiliş hakkı elde edecek. Bunun yanı sıra her kampanya dönemi içinde bir kişi birden fazla bandrol ile katılabilecek. Noter huzurunda her kampanya dönemi için yapılacak olan çekiliş sonucu toplam 6 bin adet MP 4 çalar sahiplerini bulacak. Çekiliş sonuçları her çekilişten sonra 7 gün içinde internet adresinden ilan edilecek. Çekilişler 28 Ekim, 11 Kasım, 23 Kasım, 6 Aralık, 18 Aralık ve 31 Aralık 2010 tarihinde noter huzurunda yapılıyor.

    Adıgüzel Kırtasiye yetkilisi Osman Adıgüzel ise Diyarbakır'ın geçmişinden beri kitap okumaya büyük önem verdiğini, birçok ünlü yazar ve şairin yetiştiğini anlattı. Öğrencilerin kitaplara büyük rağbet gösterdiğini anlatan Adıgüzel, herkesi kampanyanın avantajından yararlanmaya davet etti.




    Öğrenciler bir okuyor iki kazanıyor Yorumları